Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так цікава, колькі з 50 рублёў дало хоць, ні разу такога бонуса не бачыла
Я калі гісторыю выдаляю з захаванымі паролямі, зноў заходжу і стаўка абнуляецца
Зразумела, што менш за дзясятку каэф няма сэнсу ставіць. А потым можна і разагнацца, калі стрэліць.
сёння ў Леоне бон на 50 працэнтаў да дэпу
На Леон ру, 200р фрыбэт далі, можна ставіць на іх
Трэба праставіць 5 разоў суму фрыбэта на свае – касар кароч. Калі адразу добры прэс зайдзе з фрыбэта, то выгадна будзе дэпнуць і праставіць.
Ты маеш на ўвазе суму выйгрышу?
Проста мне сам фрыбет далі праставіць без дэпазіту
+ добры прэс не атрымаецца, максімальны каэф 3
У правілах, як я зразумеў, трэба проставіць суму фрыбета, які далі. Напрыклад 200р фрыбет. 200*5=1000. У зачет ідуць як выйгрышныя, так і прайгрышныя стаўкі. Суткі або два даецца на гэтую справу, не памятаю, бо ў мяне экспрэс не зайшоў, правілы ўжо не паглядзець зараз.
Сам па сабе фрыбет, канешне, дае проставіць без дэпазіту, але каб вывесці выйгрыш на асноўны балік, трэба выканаць умовы, якія я апісаў вышэй.
На футбол 3, на іншыя віды спорту абмежаванне не распаўсюджваецца, але футбол павінен прысутнічаць. Вось прыклад.
Не, я сёння ставіў кэф 20 дзе-то(у прэсе абавязкова адзін матч патрэбен з кэфам ад 1.7 да 3). Кэф 3 максімальны – гэта ўжо калі будзеш на свае ставіць, каб адыграць бонусны баланс)
Не, я ведаю, пра што ты гаворыш, тыпа трэба праставіць, потым фрыбет атрымаеш? Не, ён ёсць і можна ставіць на іх
Я такога не пісаў табе. Чытай уважней, што я маю на ўвазе.
прыняў, дзякуй
Адказ службы падтрымкі.
Сёння ўжо зранку прыйшло паведамленне ад pin-up, пры тым не адразу зразумела ад каго, быццам нейкі спам ад катоў! Так вось, 30 фры спінаў у кабінеце! Глядзіце ў сябе, можа таксама паведамленне прыходзіла! Многія не звяртаюць увагі на такія паведамленні, адразу выдаляюць!
Яшчэ дзейнічае, праверыў
Ты тут вырашыла (ці вырашыў) сваімі мемуарамі ўсіх надоедаць??? Дык адкрый асобную тэму і пішы, колькі душы хочацца. Заадно ўбачыш колькасць сваіх чытачоў…
зусім нічога не гуляе, ні адзін казік, нейкая маячня
Водка збс
Наадварот нармальнае з’явішча
Што гэта
america777 таксама такі ж
Там промакоды працуюць толькі да першага дэпазіту. Пасля дэпа поле для ўводу прома знікае
У тых, хто ад стрымераў рэгістраваўся, увогуле, такой магчымасці няма. Замест прамо вісіць дадатковы 1% кешбэка
Ніхто не ведае, што з криптобоссом? Граў -граў, хвілін 15 таму выкінула і не зайсці?