Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,809 Адказаў
|
621,119 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У гэтым казіно адыгрываць за свае. Які сэнс гэтага кода.
Ну гэта такое. Не ўсе правайдары ў прынцыпе запамінаюць стаўку. Пнг хіба скрыпт не ліцэнзійны раз не запамінае стаўку ніколі?
Так, і запамінанне стаўкі – гэта манета з двух бакоў. Добра, што запамінаецца апошняя стаўка – зручна. Але тады ўзнікае пытанне: значыць сесіі ўзаемазалежныя, а не выпадковыя як нам кажуць вытворцы слотаў? Раз слот можа запомніць апошнюю стаўку, то можа “запамінаць” і выйгрышы. Тады сістэма рандома ламаецца.
Але гэта асабісты мой погляд, нічым не даказаны.
35 рубасоў насыпала за 50 спінаў па 10 р🤣
там і з камп’ютара не дае лутбокс
Усё там запамінаецца)Ты можаш бонусік выбіць,у прагмаце к прыкладу,закрыць гульню.Потым зайсці ўвогуле з лівага ip і жалеза,яна будзе захаваная.Значыць у прагмата прывязка да акку ў казіно.
Зайшоў праз тэлефон, браўзер Google Chrome, уключыў камп’ютарную версію сайта, уключыў апавяшчэнні. Атрымаў лутбокс.
У тандеркика ўсё круцей за ўсіх у любым выпадку. Зайшоў у адзін слот, пагуляў. Зайходзіш у другі слот і там ужо захавана стаўка, па якой ты гуляў у другім слоце.
Вось гэта я разумею, што толькі сесіі ў адным слоце, але ўвесь правайдэр узаемазвязан.
Я яшчэ заўважыў з тандэрам, калі пакатаць напрыклад у ваваде, а потым зайсці ў пін ап або криптобосс і там тая ж стаўка захоўваецца. Як гэта працуе хз.
Даўно памятаю, гуляў у голдфішке, калі там толькі мікра была. Выбіў бонуску з тэлефона, мяне выкінула пасля 1 спіна і не пускала ў слот. Захожу з пк у гэты ж слот і бонускі няма. Праз нейкі час пусціла з тэлефона і бонуска была. Відаць у кожнага правайдэра па-рознаму.
Я апісаў толькі прагматык, а так правайдэраў да іпеней фені розных)
Тут хутчэй справа ў тым, што для мабільнай версіі і для камп’ютарнай выкарыстоўваюцца розныя серверы.
Леон ўгарае, з 50 фрыспінаў адзін спін на 5 рублёў!
Не разумею, як вы ўвогуле там гуляеце! Я паспрабаваў, напэўна депаў 5-6 зрабіў, пустата поўная, пры тым гуляў у тыя гульні, у якія суткамі часам праседжваў у іншых месцах, відаць, што гульня нейкім чынам ідзе па-іншаму. А можа ў гэтага казіно проста на мяне алергія :))
Падкажыце, калі ласка, люстэрка казіно twin або як правільна пішацца адрас сайта. Upd: знайшоў.
Пачаставалі тэлефанаваць з Авроры, толькі Котов адвадзіў, задалібалі! І галоўнае як дэпазіт зробіш, яшчэ больш тэлефануюць!
Паспрабаваў цяпер у леоне пагуляць на гэты прамакод, да 15к падняў у тым жа слоце) Шкада, да касара спісалі пасля адыгрышу)
Касар, дарэчы, за хвіліну вывелі без вэрыфа на піастрыкс.
Хтосьці казаў, што “x3” у любым выпадку адкруціш. Вось адкруціў x1.3 і адкручваць больш няма чаго)
Ну ў Леона палітыка такая даваць спіны і адыгрыш у тым жа слоце, колькі спрабаваў не разу не адыграў
Форумны бот, пішаш назву казіно, ён выдае спасылку. Зручна. А то ў браўзеры часта па запыце падсовуе нейкую дзічыну
Закон падласці, я заўважаў такое:))) вось калі абмежаванне 1000 руб , казіно вам дасць з верагоднасцю 95% тысяч 20:)))
Ён 1к даў з 50 спінаў, пасля пракруткі спінаў слот перазагрузіўся і я адразу па 200 пачаў гуляць. Па лініях набіў балик.
Я думаю, справа ў тым, што навряд ці хто-небудзь задэпіў тысячу і рабіў па 200 па 5 спінаў, тупа пашанцавала. Таксама магло і без бонуса пашанцаваць.
у леонкоме пасля адкрыцця карткі чорны экран і потым прыз атрыманы, але нічога) у кодах пісалі што там быццам бонус на слоты, паходу кіднулі і раздалі гэтую шляпу на 50 спінаў
Так, у мяне тое ж самае было. У падтрымцы напісалі што гэта збой, вырашаюць праблему , як вырашаць маўляў прызы з’явяцца
Гавораць пастараюцца, потым -“прабачце, ну не змагла я”))Мы ведаем пра гэтую праблему і ўжо займаемся яе вырашэннем. Прыносім прабачэнні за нязручнасці! 🙌
-гэта ўсё добра ну а як быць з прызам то?)
Выява профілю для Івана
Пастараемся нарахаваць прызы пасля правядзення работ 🙂
Іграеш-ігpаеш па 16,20 – нічога, толькі спусцішся, паставіш 6 і вось:)))) Хоць я звычайна стараюся менш за 8 рублёў не гуляць, як я так на 6 паставіў і не заўважыў!