Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,529 Адказаў
|
609,813 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Таксама ўбачыў гэтае навінванне наф трэба тады там бонус браць, цяпер сэнсу не бачу
Fortune jack – добрая тема. Я адтуль без ніякіх депаў вывёў каля 1К баксаў за некалькі разоў. У іх вельмі разнастайная бонусная праграма на сайце і ў сацсетках. Верыфікацыя простая, вывад хуткі, а што потым заблакавалі, ну і добра. Пара б ужо за злоўжыванне бонусамі пад блок патрапіць) Дзіўна, што іх з РФ яшчэ не прыціснулі.
І тут мне стала цікава, што за казік такі трэба праверыць калі ўжо не позна))
Так, Мостбет – люты скам, табе пра гэта на любым дарку напішуць. Там скрыпта на скрыпце, плюс калі што-небудзь выйграў, то да цябе адразу менеджэра приставяць, які табе дапаможа выйграць. Раней там працаваў бот з послеголам на стаўках, толькі вывесці можна было з перавагай не заўсёды і не асабліва многа, я на той хвалі стварыў з сотню аккаў, ну гэта хутка абрэзалі і вывёў толькі некалькі разоў. Затое потым быў нейкі люты наплыў пакупнікоў аккаў з рэгаю паўгода і касар+ за аккаунт, вось тады я там падняў найбольш.
Прабуй. Шмат розных промакодаў і розыгрышаў было ў твітары, дыскордзе, тэлегe і рэдзіце. За кошт іх, уласна, і набіваў баланс. Пасля блаку ў сакавіку забыў пра іх. Цяпер не ведаю, як там бонусная праграма, але наўрад ці змянілася.
Так, але май на ўвазе – выводзіць трэба па вялікім. А то выведзеш дробязі і забаняць, будзе абідна)
Якісьці набег ідыётаў у суседнюю тэму, бан-хамер трэба было б прымяніць.
Вы абодва аслы! Абмяркоўвайце свае поспехі ў адпаведнай тут тэме.
Шкада адміны не баняць назаўсёды тыпаў, каб яны туды нічога не пісалі
ну раз такая п’янка, кідзіце пліз спасылку на ўсталёўнік тедбета ў прыват, не магу знайсці на сайце
і мне спасылку на прыкладанне, калі можна, я не разумею: на скрыне ў яго можа іншы сайт? Дзе там прыкладанне – аблазiў увесь сайт, няма, з тэлефона спрабаваў таксама няма прыкладання і код пры рэгістрацыі не спрацаваў, напісалі “вам недаступна”…
У яго на скрыншоце прыкладанне для Apple даступна для загрузкі. Калі ў цябе Android – значыць пакуль яны не прапануюць табе гэты бонус. У Bons таксама было
tedbet ком /appreward
толькі ў мяне чамусьці спампоўваецца прыкладанне Бонса і заходжу ў акк бонса. У саппарце сказалі разбяруцца, так як бонса і ted партнёры.
Так і ёсць, на Эппл ставіў, не ведаю, як для андроіда ў іх справы…
Так бабуіны з пальм асобваліся і ўлаштавалі дэбаты, блін… А artemek, Tumoxazz і Jozefina аж скачуць і вішаць галасы (дебілоіды)… Я не разумею, чаму іх дагэтуль не забанілі. Калі толькі з-за колькасці, дык гэта натуральнае здзек над гульцамі!!!!!
І не дадуць, у саппорце сказалі, што гэтае прома для Расіі недаступнае
Праз саппорт узяў спасылку хто шукаў дерзайте!
шось не запускаецца, скачваецца прыкладанне бонса, яшчэ не выправілі
Прывітаю,а можаце калі ласка даць спасылку на tedbet?Не магу адкрыць сайт
аналагічна, скінуў ад шчасця не праверыў, цяпер усталяваўся таксама бонс, добра, саппорт хутка адказвае, сказалі, што на пошту паведамяць, калі выпраўяць спасылку, будзем пачакаць…)
Увогуле вельмі дзіўна называць «прыкладаннем» якую-небудзь актуальную спасылку. Пра ПОШа кажу🤣🤣🤣
Правярайце, у каго там ёсць аккаунт. Далі 20 фрыспінаў. Выйгрыш падае адразу на баланс без адыгрышу.
Хто-небудзь выйграваў drop&wins ад Pragmatic?
Як заўсёды 4 рублі то-бок буй з маслам
Было такое