Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,570 Адказаў
|
611,652 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У bitkings фры-спины за галасаванне , толькі вось на сайце самога галасавання не знайшла 😂
Таксама налічылі праз тэхпадтрымку, хоць дэпазітаў не было. Ліст быў, але яго і не прасілі)
А ЯШЧЭ!)))
так як iwild і Snatch казіно пабрацімы, падумалася, можа і там фрыспіны дашлюць, хоць ліста не было, але дэп 1 раз быў у іх як і вывод) у выніку вось што атрымалася)))![]()
![]()
![]()
powerbet777
FORMAT20
слот Indi
хз. як у вас пракатвае, у снетч учора начысцілі другі раз за ўсё час, у івилд скрын зрабіў прадставіў, яны там шукалі шукалі, у выніку сказалі што вам не было рассылкі і фрых для вас няма, як яны там начысцілі хз.
Яшчэ такое пытанне да дятлаў, якія спамяць на галоўнай старонцы лаки7 і криптобосс, ужо ўсе даўно зразумелі, што яны там налічваюць ад балды, некаторым ужо па месяц не дасылаюць, ні там ні там, тут ужо абмяркоўвалася неаднаразова, навошта вы спаміце гэтымі высерамі на галоўнай старонцы??? Дэгройды, вам цяжка даходзіць? Ці з якой мэтай вы гэта робіце, набіваеце пасты? Тым больш на галоўнай старонцы – ну налічылі табе, адпішыся ў абмеркаваннях, калі хочацца пахваліцца, навошта пастаянна на галоўнай пісаць, што налічылі, калі налічваюць не тое што не ўсім, а нават адзінкам, рэальна раздражняеце, дятлы, яшчэ і зарэганы даўно і выконваюць…
ТАКСАМА налічылі. Дзіўна, паўгода нічога не давалі і нават нічога не выводзіў у іх.
Чакайце пошту, ад lacky7even прыйшло 20 фрыспінаў, даўно рэгістраваўся, адзін быў на вывад, дэпазітаў не было. Праўда, мне далі цэлых нуль еўрарублёў.
Няма жадання спрачацца або смяяцца, але тут згаджаюся з Яўгенам, адно і тое ж праз пост, які понт адно і тое ж спаміць? Хто можа не ўбачыць пра 20 фрых у крыптасосе і лаки7 калі гэта ўжо запосцілі і на галоўнай і ў абмеркаваннях, ці кожны павінен адпісацца ў тэме каму менавіта налічылі, а каму не? Давайце лепш па справе, дзе што, калі бясплатна, ну а так рэальна мяне таксама адно і тое ж падбешвае, асабліва калі пра гэта ўжо пісалі неаднаразова, такія падгоны не лічу правільным паставіць на галоўнай, тут напісалі можа хто забыў паглядзець, тым больш што большай частцы гульцоў як я зразумеў з халявай прышылі бараду ў гэтых праектах, так навошта іх рэкламаваць? Усім Мір! Дружба! Жвачка!
Запомніце ўжо, тупых і дурных людзей большасць – проста не звяртайце на гэта ўвагі, гэта бяссэнсоўна
У гэтых праектах, дзе па пачатку давалі спіны, але вываду не адбывалася, я нядаўна заблакаваўся ва ўсіх скупо, але не таму што перасталі даваць, хаця так і здарылася на самой справе, дзе пасля дэпазітаў, а дзе і проста так. Заблакаваўся пасля дэградацыі мазгоў з вэрыфікацыяй за мінімальны вывад з уласнага дэпазіту. Спачатку ў адным заблакаваўся, а потым і ў іншых, цяпер проста не звяртаю ўвагі каму там што даюць або не даюць.
У lex фрыбет дасылалі на пошту чакайце персанальна але правярайце
депал сюды? стаўкі рабіў на свае бабкі?
Адзін дэпазіт быў, гуляў у казік, не выводзіў
у Mostbet паспрабуйце код NPS0306, дае 20 фрыспінаў у гавнослаце
Канада/Амэрыка(777) Z47 15фрых.
што рабіць-то))) яшчэ на рахунку пакінулі… і дарэчы… вывелі, калі ў іх ледзь не па 5 бонусаў у дзень актывавалася
Цікавяць вывады, куды хутчэй за ўсё выводзяцца грошы, на карты, на мабільныя? І якія казіно хто параіць?У melbet разачараваная. Дзе вы гуляеце?
Вывядзяць, кажаш?) трэба патыркнуць. У замежным казіно (fortunejack) я разок толькі паспрабаваў вывесці (пасля 100 фрыспінаў і гадзінкі катання, , канвертаваўшы BTC у рублі, кшталту каля 150к рублёў атрымалася, грэх не паспрабаваць вывесці) і сапраўды так і вывелі. Прыйшлося, праўда, кінуць ім деп, кшталту рублёў два. Праўда пасля вываду акк мой забанілі. Замежнікі не вераць у багацірскую ўдачу).
ім дэп не патрэбен) галоўнае даведацца, на чым вейджар адыгрываць) вывад будзе) ну і рэф патрэбен
Дэп для вываду гэта адэкватная мера абароны ад дурня ў казіно. Проста ў замежных казіно, ну цалкам няма ўпэўненасці ў тым, што нават пасля дэпа, не адмарозяць. Я і fortunejackаў трохі папужаў у чаце, водгукам на askgamblers, калі швырнуць). Памарозіліся яны пару дзён, але вывелі. Ну і тое, што заблакавалі акк пасля вываду, намякае такі сабе на “адэкватнасць”)
ну ты ім мозг не рабі, і вывядуць) галоўнае адэкватна сябе весці, на іх жаданні…і ўсё будзе) яны, напэўна, яшчэ на дурноў правяраюць)
Мостбет у мяне пад падазрэннем.
У ТГ у іх выкідваюць промікі па 40 рублёў, атыгрыш за свае, але гуляць можна і на бонусныя, максімальны перавод на рахунак пасля мыцця вэгера 40 рублёў гэтыя ж (усяго 40 рублёў, незразумела навошта яны яго ўвогуле выкідваюць у ТГ). Увёў як‑то прамо гэта, без дэпазіту. І як пачалі слоты па 5, па 10 рублёў наляцяць у кожным слоце па 500, потым па 1000 рублёў… праз 15 хвілін 5к бонусных на балансе. Ну ок, дэпазіт раблю – нічога не гуляе, зусім, ні адзін слот, ні адна бонуска.
Праз тыдзень зноў код гэты з ТГ ўводжу – зноў з 50 рублёў – усе слоты гуляюць па дробных стаўках, праз 15 хвілін зноў 5к бонусных на балансе. Зноў раблю дэпазіт – нічога не гуляе, ні адзін слот, слотав 10 прайшоў, нічога…
Я як з першага депа 1000 у прошлым годзе вывёў 10к, так пасля гэтага ўсе дэпазіты ў нуль. Я ім у чаце задаю пытанне, а яны тыпа “у жэ ў плюсе ў нас”. Пасля гэтага заблакаваны і кінулі на іх. Г**но кантора, дзірная наскрозь…
Кароче, прыйшоў расстроіць і папярэдзіць тых, хто гуляе на водцы і выкарыстоўвае фрыспіны з крамы Латеста. Калі ваш узровень на водцы ніжэй за 5, то кошт фрыспінаў становіцца меншым за 20 рублёў. Як разумею, правілы ўступілі сёння. Будзьце асцярожней, калі будзеце купляць (на першым узроўні фрыспіны будуць па 5 рублёў).
Так, абнаўленне на сайт зрабілі. Але на 10-м спіны ў Зевсе і Хейдзе па 64, здаецца 😁