Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кажуць, трэба зрабіць дэп мінімальны і актывуецца бонус і на іх можна будзе гуляць. Толькі што закінуў 150 руб праз TRX, пакуль чакаю
Америо жорсткае кідалова і пры іх такой актыўнасці тут, раздае заманухі, “дапамагае” ўсім.
ну як, круцяцца бонусныя?)
Дарагія форумчане яшчэ раз папярэджваю америо бет – можна выкарыстоўваць толькі адзін бездэпазітны бонус, калі больш, то гэта парушэнне правілаў і могуць не выплаціць. Цяпер напішу зноў у падтрымку з гэтым пытаннем і скіну скрын
Booi 8BAuIUqE
так гэта ж “бездэпазітны” бонус, які можна адыгрываць толькі зрабіўшы дэпазіт
У выніку ў сукааа казіно: – чат саппорт як і многія па пояс драўніна..ўсё ў іх неабходна ” выпытваць, выцягваць” што, колькі і як, далей таксама праводзяць квест пад назвай верыфікацыя селфі з надпісам на паперы лічбы з пашпарта ў асобы стандартна чытальная інфа і г.д. ок, загрузіў другі этап скрын піастрикса поўнай версіі калі з мабільнага каб інфа была відаць, даныя, таксама нармальна стандартна загрузіў і зноў у чат што з выплатай, а яе замарозілі пакуль не пройдзеш верыфікацыю (я думаў раней яе праходзіў аказваецца не) і што вы думаеце квест не скончаны ) застаўся апошні этап, як у гульнях фінальная бітва з босам з галоўаром) просяць скрын, фота піастрикса з гісторыі папаўнення ў іхнім казіно…. ну ёпт.. ці не можна ўсё гэта напісаць, патрабаваць адным сказам…
+ выплата аператыўная вывялі на працягу 10 хвілін пасля поўнай верыфікацыі так, там па-над селфі неабходна таксама стандартна запоўніць даныя ў профілі пацвердзіць пошту па “жаданню” і нумар тэлефона абавязкова.
– камісія 3% на ўсе плацёжкі акрамя крыпты, ноччу не заўсёды апрацоўваюць выплаты, у прынцыпе трывала.
Шкада макс вывад х10 з фрыспінаў.
Па старой добрай традыцыі, а то тальмут надрукаваў) шмат літар хз тут лайкі пад пастом не заўсёды вызначаю хто першы паставіў, коратка 3 па 300р першым троім на піастрикс хто напіша, паставіць + у чаце форума на галоўнай тут на форуме троім першым.
Народ, не сюды і не ў асабістыя паведамленні !!!
Піпец мля .. у чаце на галоўнай старонцы форума !!!!
Heist25 ў якой гульні налічваецца? або што гэты промік робіць?
![]()
Медыя ад удзельнікатак неяк незразумела – пачаў круціць і дэп, які я ўнёс, скончыўся; прокрутаў 200 я зрабіў па 16. Як быццам часткамі спісвае з бонуснага і асноўнага
Як звычайна ўсё праспаў 😁
РФ у забароненых
Ну і галоўнае афер шмат не заносіць што б, а то там х10 ад сумы бонуса выйгрыш
Трохі падзялюся вопытам папаўнення піастрикса праз СБП.
Дэпнуў я, значыць, учора, адразу загрузіў чэк. А папаўняў з юмани, таму чэк без пячатак і ўсяго.
Прайшло 24 гадзіны. Грошы не прыйшлі.
Пішу ў падтрымку, маўляў, дзе грошы?
Яны кажуць – загружайце чэк з пячаткай. На шчасце, я замовіў усе даведкі загадзя (яны афармляюцца не за пяць хвілін).
Загрузіў усе чэкі, якія былі, і праз яшчэ 3 гадзіны грошы прыйшлі.
Так што нейкім чынам YouMoney не любяць – усе перакладчыкі херовыя
блін таксама депнуў у с.ку пад спіны.у выніку з 1000 атрымалася11к на вывад(не рэклама)граў плейнго. том оф маднес па 50р асабліва
Падкажыце ,цэлы дзень бачу што пад спіны ў су***ку дэпаяць а пра якія спіны гаворка – не разумею, ці пра якое прамо можаце падказаць?
Было промо, але яно ўжо ўсе актывацыі вычарпала
HOTX50
PLEASURE50
REACT40. Вось паспрабуй, можа яшчэ працуюць
Дзякуй,1-ы рабочы але дало мала сэнсу дэпаць няма(
першыя два працуюць, дзякуй. але чота не вельмі цікава – з макс. вывадам х10 там стаўка жабрацкая…
У каго-небудзь ёсць працуючае прома на Раменбет? Дзякуй
У мяне ў лофт казіно з’явілася , што гэта? На пошту прыйшло нібыта джэкпот выйграў такі, але не актываваць, хто ведае?