Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,959 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароче пасля вашых паведамленняў вырашыў і я дэпнуць, як аказалася раней у мяне там быў адзін дэп і акаунт верыфікаваны, фрыспіны накінулі 3к+ мыць 118к пакуль палёт нармальны шанец ёсць адмыць, галоўнае не замазаць у адзін слот, у мяне пг софт нядрэнна гуляў, часта бонус ставіў, але палова пустыя, крайняя крыху насіпала па 60р.
Правер, прашаптай Ніколай пгсофт, магчыма і ў цябе будзе гуляць, але толькі не засядай калі не “пее” а то атрымаецца я вінаваты буду, удачы ў адыгрышы!
А які код то на ФС? Я таксама сёння депаў, але ніякіх ФС не было
RISE50
Табе ўжо адказалі RISE50, у яго колькасць актывацый была 2к хз актыўны ці ён яшчэ і яго неабходна было перад дэпам актываваць – адкруціць фрыспіны і толькі потым метадам дэпазіту ад 1к актываваць, а не пасля дэпу, хз магчыма яшчэ жывы код, але ў любым выпадку спатрэбіцца зноў дэпнуць пасля адкруткі фрыспінаў.
Мне вывелі з бездэпа, дакументы прасілі і чаканне 2-4 дня, кожны аператар пісаў розны час, выхадныя не ў лік. Вывелі з другой спробы на трэція суткі. Вейджара не было.
prаўда……
а там ёсць бездэп за рэгістрацыю?
Быў, а цяпер хз ці застаўся ён яшчэ)) па пошуку прабей паведамленні і код знойдзеш можа быць.
Аmerio bet 250 фрыспінаў у Starburst і 600 руб бонусаў, вісела на акаўнце даступна 2 дні. Засталося адкруціць х40 вейджар і зняць))))
я з яго і пачаў, але больш х30 нідзе не бачыў, у гэтым слоце таксама лавіў некалькі штукаў, мінааўры па 100 пустыя, 7к засталося ўсюды ўсё глуха, толькі 250к адыграў) чыста пакруціць
Адыграваць на рэальныя.
Вывад быў. Сразу после верыфікацыі на крыпту.
Па факце просяць унесьці дэп, так
Пісаў у падтрымку, сказалі толькі пасля папаўнення будзе адыйгрыш, а на гэтыя ўмовы адказ не паступіў.
Без вэйджара такое рэдка пабачыш у наш час тым больш. Тут, здаецца, нехта пісаў, што 1700 зялёных падняў і зліў, не дачакаўшыся вываду. Вось гэта крыўдна, вядома.
Адзін словам, дзетка, не маё месца, за такую колькасць ставак х200 гэта рэкорд, усё астатняе ўсюды пустое, такое адчуванне, што перш чым мне актываваць гэты бонус, яны прапісалі скрыпт, каб выйгрышы былі ніжэй за стаўку, кароче не веру я ў такі рандом…
N1bet QP20 спіны ў мільён слоце, класіка
Да не Ніколай, чыста ўдача і баланс, імха – у патрэбны правайдэр, слот зайсці ўчасна, я таксама ледзь не замазаўся ў прагмат у адзін слот, уключыў прынцып выбіць топавую бонуску – больш за 13к з’ела ў выніку, стаўкі ад 40 – 90+ за спін, бонусаў 12+ лавіў, палова скам, байцілі жорстка, да х3 памнажэння не даходзіла макс х2, ніводнай топавай не ўгадаў, бігаў па стаўках у выніку звычайная бонуска дапоўзла нарэшце да х10 памнажэння і раз 3 сыграла.
Хлопцы, хто адыгрываў у сукааа казіно гэты бонус RISE50 – там, спадзяюся, што пасля адыгрышу ўся сума ўпадзе на рэал-баланс, што ёсць на акаунце, ці толькі сума бонуса, што выдалі фрыспіны?
Мяне папрасілі зрабіць дзепазіт. Дэпазіт, 600 бонусных рублёў і выйгрыш з фрыспінаў аб’ядналіся і я пачаў адкручваць вейджар. Але. Калі заставалася адкруціць каля 80%, сістэма сказала, што каб працягнуць, трэба зноў унесці дэп, хоць на бонусным рахунку яшчэ былі грошы. І колькі яшчэ дэпазітаў спатрэбіцца – невядома, і падтрымка пра гэта не кажа.
А можа камусьці дазволяць проста на бонусныя гуляць, бо напісана, што гэта па меркаванні казіно. Х.з.
Максімальны выйгрыш з бонусаў у іх x10 ад сумы бонуса
Мяне спатрэбіўся дэпазіт. Дэпазіт, 600 бонусных рублёў і выйгрыш з фрыспінаў аб’ядналіся і я пачаў адкручваць вэйджэр. Але. Калі заставалася адкруціць каля 80%, сістэма сказала, што каб працягнуць, трэба зноў унесці деп, хаця на бонусным рахунку яшчэ былі грошы. І колькі яшчэ дэпав спатрэбіцца невядома, і падтрымка пра гэта не кажа.
А можа камусьці дазволяць чыста на бонусныя гуляць, бо напісана, што гэта на меркаванне казіно. Х.з.
Кароч адыграў я бонус, сук@ ніякага паведамлення не выходзіць, слот не вісне, не перазагружаецца як у многіх іншых казіно пры ўжо паспяховым адыгрышы бонуса, самому неабходна маніторыць, але я собак мегавейс замазаўся ўжо да бонускі даціскаў, у выніку даціснуў па 48р 🙂 560р дало.
Зразумеў, дзякуй, а я пачаў перажываць – на рахунку было 70к+, думаў, што несвоечасова не спыніўся, мог бы больш зняць, а не – сума так і атрымалася, да 33к спісалі.
А мне ў Америо дала 10 спінаў па 5000 за спін ))))
А якое ад гэтага сэнс? Там за дэп адыгрываць
Адыгрываць таксама па бет, не толькі ў цябе ён