Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,519 Адказаў
|
608,844 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
табe выплацілі?
я дакументы адправіў учора яшчэ, таксама стаіць у стане ‘pending’
Канада 777, кароч закінуў дэп, выйграў і вывёў, так яны яшчэ кешбэк далі з дэпа 10% на апошні дзень, прычым на рэальныя грошы адразу без вэйджэра. Вось гэта ўзровень)
Братуль, сам не ведаю куды з гэтых роялаў выходзіць, можа Эверум, там я вось трохі гуляў, можа дэпав 15 за ўвесь час, прыблізна ў нулях, больш х1000 лавіў 2-3 разы.
навіщо з падкормленага сыходзіць)
чакай,стрэльне зноў 1000х+
Неа, маўчанне. Націснуў на адмену вываду, адшлю докі потым, зноў паспрабую.
Мне на тэлефон не прыходзіць СМС для верыфікацыі, ты яго актываваў?
Ды нічым яны ў мяне не падкармлены. Апошнія 2 гады прыкладна ў нулях, троху дзе-небудзь у плюсе, дзе-небудзь у мінусе. Калі выпадае х1000-х5000, пастаянна па 8-20 руб. Кароч, калі прайграю, да -20000 іду, потым у +50000 ідзеш, атрымліваецца прыкладна +30000, потым зноў да -20000! І так два гады! А так каб больш за 120к выстрэліла, ніяк:(((
У роялаў такая валатыльнасць ! А ў Котов або криптобосс увогуле нічога! Стаіць на месцы і ўсё! Ну прыкладна на месцы….
Куды вось ісці гуляць????
зразумела, што з нашых трэба змывацца, трэба глядзець у бок забугорных)
выбар вялікі
Я часта ў Фінляндыі , у наземным казіно 🎰 гуляю( точней напэўна будзе ‘граў’, ужо год там не быў), так вось, калі не лгаць, 50€ не выйграў. Ну гэта калі слоты мець на ўвазе! Гуляў ну вельмі многа, не адну ноч, пастаянна або ў мінус, або трымаешся пры сваіх.
А які? Калі канкрэтна браць? Толькі без гэтых пацверджанняў: кватплаты і г.д.…
Якія, каб хапіла пашпарта, загранічнага пашпарта або правоў.
А як ты паставіў на вывад? Дэпазіт рабіў? У мяне патрабуюць деп. Вывад даступны толькі на той кашалёк, з якога быў зроблены дэпазіт
ў ўсіх адно і тое ж – казіно грае па-рознаму, так што, як кажуць, як карта ляжа
у большасці казіно, якія прымаюць Расію, пры рэгістрацыі праблем з пашпартамі і г.д. пры вэрыфікацыі не бывае, а далей ужо трэба прабаваць і глядзець…
тут на форуме ж людзі кажуць пра вывады, што і як і ў якіх казіно
Здарова, Гульцы! Не люблю слова «лудзікі». Па-мойму, гэта слова нібы апраўдвае аддачы ў ўстановы. Будзем жа – Гульцамі. Я тут нядаўна, навічок, бачу, што самыя цікавыя людзі рэдка кажуць, а самыя-прэсамыя, увогуле маўчаць. Превед усім! Жозефіне асобны (не спамь у бездэпах). Хто першы напіша словамі мой нік, 500₽ на піястр.
Пераможца, ёсць. Галаву ламаць неактуальна
Юзертридцатьсемьт
ЮзэртрыццацьсемТ?!)
Юсертоидцатьсемьт
Нічога сабе, хуткія
“Игрок”-это и гусю понятно. Прошу расшифровки ” 37T” тремя словами. Победит нардист-шахматист.
Штосьці пра 37 варыянтаў ходаў
Або ж памер дошкі 37х37
Ніякіх хадоў. Пераможа чалавек з лагічным мысленнем. Нардyst, шахматыст, карцёжнік. “37T”-напісаць тры словы
тройка сямёрка туз
юзер трыццаць сем тэ
На жаль, нават варыянтаў няма, хоць і ў нарды гуляю і ў шахматы 😕 калі не цяжка, калі хто-небудзь адгадае, кінь у асабістку адказ))
P.S. а питихат зараз не перашкодзіў бы 😁
юзер тройка семёрка туз
юзер дваццаць адзін )))