Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
нармальна так пачало сипацца на біткінгу з прома. спачатку дало 6,37 еўра
Хз, выграў 34 р, з іх жа і граў, па 5 р дало 250 у адну лінію і таксама з’ела
10к,яны кажуць,што гэта сістэма адменяе і прычым на дзве карты спрабаваў рабіць вывад,якія верыфікаваў
кажуць, чакайце,спецыялісты разбірацца
якаясьці нездаровая фігня
На казік drip можа ў каго-небудзь заваляўся промік з ТГ бота,буду ўдзячны.не актуальна ўжо .падарылі дзякуй)
скончыліся
Rox- 7z5uw, legzo-ZiHbL
а можа проста ад РУ гульцоў пазбаўляюцца такім шляхам, хз. якія там стандарты, але так то ў мяне калі не заўсёды, то часта там гуляла, мог хаця б эмоцыі атрымаць, а ў роялях мінус, вавада 3 кешбека з’ела нават щаносов не дала, у льве які вулкан х2к зняў па 5р праўда, зато з депа сто рублей, яшчэ і мерлін падкінуў па выніку 12 к на карту на другі дзень вывелі, шчыра нават прыемна здзіўлены, а так нічога нідзе ў топ так сказаць брэндах, толькі жруць… ЗЫ. Які кайф проста спінам 10к. а калі б па норм стаўцы, але магчымa і не даў бы хз. як бы было…
і ўсё ж такі паставілі на вывад,цяпер у працэсе(у працэсе)
заўважана неаднаразова,што такія спіны бываюць толькі па мінімальных стаўках
табe ў тг чат данлудана. там кожны дзень фартож0пыя па 100-200-500 лавяць лініі
у гэтых чудакаў усё можа быць і мінотавр на 5 барабане
дэшыфратара хто ведае?
JACKPOTTERINVEGAS-LN2US6BSLPLAY x КАЗІНО
JACKPOTTERINVEGAS -RGJF5KKKIMIQC джой
А што Лев, патрэбен верыф? Выводзяць нармальна?
А тут у адной смеццевіне зарэгістраваўся праз стрымера -казіно патрабавала: пашпарт, селфі з пашпортам, правы, квітанцыя, селфі на фоне манітора….🤬я іх на
Я хyею з гэтага слота. За 20 спінаў два разы выпала бонуска па 20 фрыспінаў, у выніку 60 фрыспінаў і агульны выйгрыш 0,00
у мяне так жа па нулях і таксама была бонуска.праўда адна
я без верифа выводзіў
пацвердзіў толькі тэлефон і пошту
Дааа, гульня 💩 рэдкасная! Але як-то на апошнім спіне даў 100 руб.
Нават не неаднаразова, а гэта ўжо Заканамернасць і амаль Доказана !)))
Падобныя 5-лінейныя слоты ідэальныя для выдачы фрыспінаў, ён спакойна і за 50 спінаў можа нуль паставіць. А так нібы і спінаў нармальна далі, а нібы і нічога не насыпала)
На казік DRIP можа ў каго-небудзь заваляўся промік з ТГ бота?Буду ўдзячны.
Волатыльнасць вышэй , можа быць.
Калі спіны ў такіх слотах даюць, не люблю. Так, менавіта з-за таго, што хутчэй за ўсё будзе нуль. Калі ўжо і даваць спіны ў такіх спінах, дык не па 10 або 20. А хаця б ад 50….
А то спіны людзям дадуць , у выніку з 20 чалавек у 15 будзе нуль, у 4 ёх па 10-20 руб, а ў аднаго 1500.
Меў на ўвазе ідэальна для казіно, выдалі ж колькі спінаў, да нас якія пытанні, а тое што яны не даюць, прабачце. Увогуле гэта колькасць спінаў толькі для заманвання, я бачыў выдают па 500 і па 1000 спінаў, толькі глядзі на лічбы і спяшайся рабіць дэпазіт, а тое што там вагер x50 і яшчэ ўселякія сюрпрызы-на гэта вось трэба звяртаць увагу а не на тое, колькі даюць спінаў.
Увогуле, чат мёртвы.
Актыўнасць, як бачу, толькі тут і ў бездепах.
Першым 5 чалавек пад маім постам дадуць па 500р, пішыце кашалькі Piastrix