Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзіўна!Чаму не праз тры…….тыдні)))))
ў хайпе фрыспіны ў колькасці 20 FS no deposit Vampires vs Wolves
дало неплоха.з Нічога))))калі лічыць))праглядзіце свае профілі.асабліва тыя, хто не рабіў дэпазіт))))))))я сам ні разу дэпазіт не рабіў))))
Калі я не памыляюся, яны ўжо з чацвярга там ляжаць. Хаця можа ўжо і новыя далі.
Неееее.Учора прыйшлі.Мне прынамсі ўвечары дакладна!Я проста тады адкаціў і забыў апублікаваць т.к криптобосс тады здзівіў з )))хахххахахха79 рэ))))і верыфікацыяй на 3 гадзіны і мазго…ой канкрэтнай)))але абышлося)))непаразуменне)))
мне 1.5 ляма не выводзяць
Дарэчы не ведаю, як криптобосс, а вось менавіта з гэтых ваўкоў у чацвер я вывёў 5к, прыблізна за 20 хвілін. Дакументы кінуў яшчэ на верыфікацыю, думаў, папросяць. А яны вывялі, а дакі дагэтуль вісяць неправераныя.
Пацаны,а ёсць хто зарэгістраваўся ў чэмпіён казіно непасрэдна з гэтага рэсурсу на якім мы знаходзімся?
Трэба нешта праверыць🤔увогуле у прыват маякніце мне,раскажу сутнасць🙃
Які максімальны вывад з Amerio, хто ведае? Атыграў бездэп з 100$ – абрэзалі да 20$. Можа, варта паспрабаваць падняць. У правілах не знайшоў інфу.
эх, так, верыфікацыя там па поўнай, у LOFT казіно без верыфікацыі вывелі.
Увёў гэты прома дзе дэпазыты рабіць,актываваўся,а дзе шукаць і што за гульня? не магу знайсці
Падобна на Book Of Cats але што-то ні хрэна няма)
Усім прывітанне! Прабачце, што не па тэме, можа хто-небудзь мне дапаможа і растлумачыць па крыпце, а менавіта як карыстацца ёю для дэпазітаў і вывадаў у казіно і як гэта рабіць? Я ў гэтай тэме поўны нуль.
Навошта ў дэпазітах? Канешне ,актывуецца як бонус да дэпазіту.Шукай у іншым месцы ,я актываваў ,пракруціў 90 р . дал слот.
Таму таксама не магу актываваць, кнопка неактыўная з іконкай, па-мойму на яе трэба націснуць і там профіль і прома ўводзіцца, але яна тупа неактыўная, магчыма толькі ў мяне, хз. праверыў розныя браўзеры, неактыўная…
Учора без праблем актываваў і зайшоў у слот.
Каротка, я актываваў, у саппорт апісаў праблему, сказалі, што ў іх цяжкасці і далі спасылку на асабісты кабінет, па ёй перайшоў – там і месца для проміка…
у мяне і ўчора кнопка была неактыўная, так больш часу патраціў, выхад нулявы…
Херня поўная з адыгрышам за свае.
што купон нейкі ёсць
BOC20
Відаць, не для ўсіх
Ды гэта смецце з адыгрышам за рэал,у іх нават на першыя тры дэпазіты за рэал бонус адыгрываецца. Кінуў туды ў надзеі што бонусаў няма,і за рэал нармальна гуляе,нават х3 ад дэпазіту не даў пакурыць усё з’еў.
А раней нармальна гуляла гадоў так з 5 назад.
МІНУС ПРАКТЫЧНА 4 ЛЯМЫ Ў ГЭТЫХ НЯЛЮДЗЕЙ! НІЯКІХ ПАДАРУНКАЎ ДЛЯ МЕНЕ І ГАВОРКІ НЕ ІДЗЕ))))))😎
Толькі !прапанову!депнуць сваіх грошай!Добра, што на месяцік заблакіраваў сябе ў гэты дзень!Але пагадзіцеся, можна было б і налічыць штосьці і паслаць свайму хайролеру, які 5 гадоў ім зліваў, а я б потым адкатаў і проста нейкае лістоўка, але ж не! Рабіце высновы яшчэ раз!
у мяне ў фортуне адыгрыш гэтага падарунка за бонусныя.у ўсіх відаць па-рознаму