Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,877 Адказаў
|
625,887 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А я думаў, чаму ў америо ўсе слоты гуляюць, а там з бездэпа 1к вывад🤣 на балансе было 110к)
У америо і сапраўды слоты ў аддачы, учора да 6к паднімалася з косара, а што толку – бонус не вымыла, з‑за косара такі вагер круціць, яшчэ і бонуска наваліла 400руб, узялі, спісалі без прычын, цікава ці на рэальныя бабкі такая ж аддача ў іх, у самалётах гэтых, дзе рэліквіі лавіць, бонуска за бонускай падала, па 8 руб штук 20 бонусак паглядзеў, па 400_1000 рублёў сыпала з кожнай бонускі, судзячы па водгуках жадання няма дэпіць туды
Я, канечне, не эксперт у тым, каб адрозніць скрыптовыя версіі слотаў ад ліцэнзійных. Але гэта адзінае казіно (я гуляю толькі ў правераныя конторы, якія відавочна не скрыпт), у якім мабільная версія слотаў png выглядае вось так, пры тым загрузка слота ідзе як у адэкватнай мабільнай версіі.
Вось параўнанне з амерыо і водкі, у водцы дакладна не скрыпт
Дэшыфроўшчык на джой як выйдзе, скіньце, калі ласка
падсадныя з AMERIO у тэму набеглі)
X- Olympian gods – RM75JSZKW6P3K
джой – OLYMPIANGODS–XO2WIECUYFJFK
ramen дагэтуль працуе YMFI25S5UG5JK
500р x1
))
Ёсць адно промо за свае ад пф, 50фс, вагер х10. Каму трэба, стукайце
І ГЭТА ЯШЧЭ КВЕТАЧКІ! У мяне двойчы тупа спісвалі з балансу 47 І 29 ДАЛЯРАЎ! І калі першыя вярнулі і я, адкруціўшы 60: атрымаўшы іх, тупа зліў іх імгненна)) напэўна, каб не прасіў “скрадзенае” вярнуць)) не ведаю, то апошнія так і не вярнулі)))) Я і забыўся пра іх))) І табе раю галаву не напружваць з імі)) Калі з прынцыпу вырашыў дамосціць іх шарагу))) то ломаніся ў сапорт іх, там САМ Алі пытанні вырашае! Временамі, калі “ён заняты” або абедае, то ён тупа адключае дыялог і ўсе справы!)))))
Забіце вы на гэту сьмець, трэба берагчы нервы і час.Яно таго не варта)
чакайце котак! сам кэт! мне 20фс прыйшло)) можа яшчэ камусьці!
дало 300 сотні і адразу ж жор))) усё як заўсёды
Яны скупцы ,,,адным словам! Мы усё гэта ведаем даўно!
Дзякуй за інфу. Вывад нескладаны, сапраўды. Мінімалку выводзіў. Адзін цэнт у літах дэпнуў. Пашпарт і выпіскі са Сбера для адраса хапіла. Ніякіх муторных замарочак. Вывелі за некалькі гадзін.
З якога казіно выводзіў?
Каб ты доўга не чакаў адказу, гэта пра казіно dexterbet . Не ведаю, што за казіно, проста праскроліў стужку паведамленняў.
Рмен і джой жабы сапраўдныя, толькі ў іх такія абсурдныя “фрыбэты” гэтыя жабы займаюцца падменай паняццяў, ва ўсіх дзе гуляў фрыбэт называецца іхняя стаўка чысты выйгрыш, з якога залічваецца на рэал балік, у іхніх умовах фрыбэта вагер х5 налічваецца не на сам фрыбэт, а на яго выйгрыш, уявіце якая падмена паняццяў і жабіны дзеці, я паставіў фрыбэт, выйграў 3500, па ідэі на 2к стаўак астатняе маё, ага хрэн там вагер прылепілі да гэтых 3500 і адграць трэба 17к толькі ў спорце, у слотах 68к. учора круціў так там вяртання няма ад слова зусім, проста пустыя спіны ў любых правайдэраў, я ўжо хацеў учора іх адручыць ну сапраўды такое агіднае двухліццё, асабліва з фрыбэтам…
Рамен увогуле выводзіць? З дэпазіту без бонусаў награла, падаю на вывад, адмяняюць “памылка на баку правайдэра”, зноў падаю, такая ж хрэнь… Акк цалкам верыфікаваны… З учорашняга дня пастаянная адмова вываду…
выводзяць. але дэп патрэбны. я на СБП выводзіла з бездэпа 15 тыс. адменілі. на другі раз вывелі
Стабільна сядзеў тут госцем, чытаючы толькі збоку. Але смешна часам ад пастаяннага ныцьця, што казіно вечна ўсім павінна насипаць, што абдзяргаюць бедных, нейкія тэорыі вечныя і змовы, толькі б апраўдаць сябе добрага і свае ж прайгрышы) І казіно не гуляе і падкручвае і іншае. Але ў канкрэтным выпадку з фрыбетам максімальна відавочна, што х5 пойдзе на суму “выйгрышу”, а не на стартовы фрыбет. Інакш першай, стартовай стаўкай ты ўжо пачынаеш “мыць”. Але першая стаўка ідзе нават не на бонусныя сродкі. А на “магчымасць” атрымаць бонусны баланс. Адпаведна, як толькі з’яўляецца бонусны баланс, да яго і ідзе х5. Да таго ж, якая розніца, 500 на х5, або 3500 на х5? Матэматыка цалкам аднолькавая. І там, і там УСЁ ТОЛЬКІ х5. Калі табе лёгка адмыць х5 з 500, рабі РОЎНА ТАК САМЫМ чынам для 3500, прапорцыйна і працэнтна павялічыўшы стаўкі. Але ж не) Лягчэй павозмущаться. Ва ўсёй тэме “адэкватнага” ныцьця занадта мала, толькі тэорыі і змовы)
Я ж кажу, дэпазіты былі і ўчора, з дэпазіту гуляла і праз СБП ніяк не магу вывесці, пастаянна адмяняюць, спасылаючыся на памылку плацежнай сістэмы…. 🤦♀️ злосці не хапае…. 🤬
Хз я з фрыбэта вывёў 32к на СБП прыблізна за тры гадзіны прыйшлі, а вось з Піастрай праблема – паставіў пяць тысяч на вывад з Піастры на СБП, грошы пайшлі, напісана «чакаецца», ужо 13 гадзін – бяда, нічога не прыходзіць, падтрымка чыста па шаблонах, нічога не вырашае
мабыць, не хочуць праз сбп выводзіць. у PokerDom, напрыклад, так і пішуць – пастаўце на іншы метад. а тут маўчаць, адмяняюць і ўсё
Так і мне таксама адказалі пастаўце на іншы метад, але бяда ў тым, каб іншы метад верыфікаваць трэба рабіць дэп, я не хачу рабіць больш, каб яшчэ і яны завіслі там? ; я ім так і сказала… І цішыня ў адказ… Апошняя заяўка вісіць на вывад ужо гадзін 7 пры тым статусе што яшчэ можна адмяніць.. Увогуле бесяць гэтыя рамены 🤬
Вось зноў “выплата адхіленая ў сувязі з тэхнічнай памылкай” 🤦♀️