Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,892 Адказу
|
626,593 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Заплаці дэп у Вулкан – там нават выдача лепшая, чым у офе😉
які менавіта?
Расстрою цябе.Пры спісанні ў гэтых іншапланецян таксама напісана АДОБРАНА,судзячы па ўсім сабе ў кішэню адобраюць.З балансу пайшло?
Я жартую, такія пытанні трэба самому вырашаць, зараз нідзе не гуляе, пайдзі патраці і ўсё
у AMERIO , НАСЫПАЛО 3 К са спінаў, а на баланс упала 160 р, што за дзіч такая, ня разумею….
Я х.з. як яны ўвогуле існуюць)Я з гэтай паранькі умудрыўся як то косар вывесці,больш ногай туды не пайду
Ну такая цяпер матэматыка ў казіно. А калі сур’ёзна, то ў выніку дзе сума вагера ўказаная ў бонусе – якая сума, правільная ці таксама 160?
Мяне больш за ўсё здзіўляе той факт, што сам Латест рэкламіў іх, даючы эксклюзіўныя бездепы за рэгу ад Латеста.
так яны ў долі за рэкламу
160 у яго там будзе,калі пры абнаўленні сума не памянялася,мне таксама бонус не залічвалі
Гэта зразумела, проста Латест пазіцыянуе сябе з пункту гледжання нармальных хлопцаў, якія за сумленнае казіно. А гэта галімы скрыпт з лагамі.
Тут карыстальнікі ўжо больш антырэкламы далі,рэйтынг ім забіць,прычым цалкам заслужана,і няхай далей сядзяць,людзі хоць бачыць будуць,што лезці туды не варта
Так , я пра гэта, мне стартовы бездеп на баланс прыйшоў, напэўна, хвілін праз 5 толькі.
як кажуць,грошы не пахнуць,латест у прыбытку зацікаўлены больш,чам за гульцоў
Affiliate маркетынг не працуе так, як хацелі б гульцы. Адзін да другога звярнуліся за трафікам, лэйтест праверыў, што гэта казіно, а не публічны дом, размясціў, што павінен – і паехала. Асаблівая гісторыя – рэйтынг казіно ад розных гэмблінг-платформаў. За трапленне на канкрэтную пазіцыю часта плацяць грошы. Для крыху большай справядлівасці нармальная платформа дае магчымасць водгукацца гульцам, хоць апошнія далёка не заўсёды аб’ектыўныя і адэкватныя.
Як вынік, америо – звычайнае казіно з ліцэнзіяй, але са дзіўнай бонуснай палітыкай. Як бачым, бездэпы рэгулярныя, як мінімум раз можна паспрабаваць вывесці. Лэйтест нікога не ашукаў у ролі партнёра)
У каго адкрываецца спорт у рамен і джой? Не магу адкрыць спорт, казік працуе, фрыбэты хто адыграў там? У джой пусто, у рамене кеф 7 зайшоў, толькі спорт не адкрываецца…
Бамжоўскі амерыё ў бонанзе выпаў бонус за 80 долараў які !! і што ў выніку 7 долараў дало
у іх усе такія бонусікі,мінімалка,скаміна памыйная!
я так, каб праверыць) пакруціў проста выпаў бонуска але думаю зараз насыпле ага не тут тое было
А СЭНС гэтых амерыё там макс кэшаут 1000р
Далёка не раз пісалі тут абурэнні аб стаўленні сферы казіно да РФ. Таксама бывае, што хтосьці з лудаманаў-бонусхантараў са стажам канстатуе, бездэпаў, як раней не знойдзеш. Як можна, называючы скамам плацячае казіно, прэтэндаваць на нармальнае стаўленне з боку асобных казіно ці цэлых груп? Хто з казіно чымсьці абавязаны гульцам, акрамя законных выплат/вяртання дэпазіту? Дзе яшчэ кожны дзень раздаюць бездэпы? Што за вечныя абурэнні?)
Ну ўсё ж сэнсу паболей чым з тых жа турніраў на фс у сетцы котаў, або эверума)
Ёпты гэты campeonbet выконвае… тварюкі, максімальная выплата са спінаў 25 еўра, але мінімальны вывад 100, пры тым мінімальны дэпазіт 10… хм, гандольеры
Атрымліваецца, я павінен з фрыбэта 75 еўра раскруціць, каб хапіла на вывад…
За галасаванне на аске даюць?Яны яшчэ і выводзяць з вялікай неахвотай,у тым годзе тыдзень мозг парылі,але вывелі
так, за галасаванне