Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,869 Адказаў
|
574,665 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у акаўнце offers
Чытайце правілы, СНД у пралёце на бонусы, могуць не выплаціць.
Выводзіў асабіста.
Ведаю, выводзілі, я таксама аднаго ведаю, але мозг зносяць.
Нічога не выносілі. Дакументы і 30 хвілін спраў – і грошачка на рахунку. Але магчыма таму, што дробязь. усяго 50 еўра.
Можна скрын?
Навошта табе скрыншот? Калі абгрунтуеш, для якіх менавіта мэтаў табе будзе патрэбны скрын.
Словы не пацверджаныя фактамі, падыходзіць?
Не. Не падыходзіць. Ну прабач, спартак, але ў мяне да цябе негатыўнае стаўленне. Плюс да ўсяго я да цябе стаўлюся як да шпіёна з іншага рэсурсу.
Мойго слова недастаткова – ідзі ў лес. Многім дастаткова.
Айдар, ты ж дарослы чел, а мозгаў на кавалак хлеба намазаць не хапае. Прычым тут асабістыя адносіны, калі ты свістабол ? Няма дакументаў і свішчаш, як салавей разбойнік. Ты не для мяне, а для пачаткоўцаў форума выставы доказ таго, што пішаш. Немагчымага і сакрэтнага нічога не прасіў я, калі выводзіў – значыць ёсць у пс у гісторыях, а ў цябе, па ўсім відаць, яго няма. Які нафіг шпіён, я такі ж карыстальнік гэтага рэсурсу, мудзіла татарскае :).
Мудзіла ў нас ты. Думаеш я забыў як ты маляваў і падманваў форумчан ?
Вось цяпер бачу скрын, і як заўсёды адказ з гаўном у роце. Калі ты чытаў правілы tipbet, то там напісана, што краіны СНД праігнараваныя па бонусах. Гэта скрыншот – доказ таго, што выводзяць, і табе, магчыма, спс скажуць навічкі. Поспехаў табе, кусака.
Спытаў у чаце наконт гэтага бонуса. Расія можа атрымаць і выводзіць выйгрышы з бездэпаў. Так сказалі.
А калі хоць адным вокам чыталі правілы форума, то на форуме флейм забаронены.
З павагай.
ТНХ, а якія дакументы прасілі? Вісіць каля 15 еўра, вось думаю, ці варта з-за іх замарочвацца.
Стандартна. Пашпорт і камуналка
Іпать, ты хуткі, за 38 секунд адказаў) Мін дэп 10 там, здаецца?
Колькі памятаю – так. Калі не 5. Здаецца, усё ж 10.
Апублікавана · Скарга
multilotto Атрымаеце 10 бясплатных спінаў на Starburst, Book of Dead and Big Win Cat! 30 спінаў у профілі, правярайце)
дэпаў не было,на маім акке прыйшло пісьмо пра спіны,а на акк сяброўкі зайшоў,там і без пісьма былі
здарова, адзін раз задепіў туды, у саппорт напісаў, вось што адказалі На жаль, у дадзены момант у нас няма ніякіх даступных бонусаў. Усе акцыі будуць адпраўлены па электроннай пошце, таму мы рэкамендуем Вам сачыць за вашай электроннай поштай або ў “асабістым кабінеце” ў акаўнце карыстальніка.
мяне часта не даюць спіны,калі постыце іх у тэме,а тут відаць спрабуюць завесці тых, хто не дэпіў ні разу)))людзі тыкву плюсуць,значыць таксама атрымліваюць напэўна))
так, бачыў, атрымліваюць, так мне да дэпазіту ўвогуле вельмі рэдка давалі, потым нейкім чынам сталі праз раз пасылаць, а цяпер зноў выёбваюцца і лгуць жа, сцукі, няма ў іх нічога. на трох форумах пішуць, што даюць
далі праз пошту толькі 10 спінаў
Купон можна актываваць на працягу 3 дзён пасля рэгістрацыі.