Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,873 Адказу
|
574,749 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адкуль інфа што Neon Stax ?? І куды ўводзіць той самы правільны адказ не зразумела !
Ну я прыкідваў які слот будзе, з трэцяга разу адгадаў.
Нікуды нічога ўводзіць не трэба, проста заходзіш у слот, там будуць спіны. Калі ўжо не разабралі, канешне.
Так ужо ўсё на 1 гадзіну спазніўся зайшоў у слот а там баблік …. звярнуўся ў англ чат патраціў свой час так і сказалі што першыя 300 чалавек разабралі фрыспіны — у агульным да чорта !!
што за казя?
Голдфішка
Калі дэпазіту ніколі не было, вагер не лічыцца.
прывітанне)) у каго ёсць купон для сябра?
на пошту прыйшло што за рэгу даюць 300р бездеп па коду 300OTDEDAMOROZA . я там аказваецца ўжо быў зарэган. увёў код бонус налічыўся. прабуюць не ведаю у ўсіх актывуецца ці не
vulcanklubzz.org
Актывуецца без праблем.
цікава які з іх
200 РУБЛЁЎ ага ўвёў і ўсё ў вас ДУБЛЬ ПРОСТА блытаніна п’яныя што ці там,колькі браў промакодаў тут заўсёды ўсё нармальна а тут дублі ў двух казіно. можа ў каго таксама.я проста ў шоку ад гэтых казіно Арго і Зігзаг…………..нікалі дублёў не было а тут з’явіліся ўсім удачы.. у гэтых “надзейных казіно”…….туды я больш ні нагой………
я адправіў докі на фоне казіно, патраціў палову гадзіны, у выніку кажуць, што толькі для дэпазітаў можна актываваць промакод
Сорры, адміны 😏
Дзякуй, рэальна працуе купон. За 29 спінаў накінула 10р, а на апошнім 30-м спіне выпала фрыха.
У выніку “плюс” 20р 🙃
Адмін навядзі парадак,
Абмеркаванне бонусаў у іншай тэме
таварышы падкажыце хто з Квазара выводзіў .а то 3 дзень ні слуху ні духу.адменіў набіў 700 еўра .докі адпраўіў
???
Казінка топчык. Калі нічога не парушаў, вывеядуць.
Фіг там.И за 5 кручэнняў патрабуецца дэп.1000р
Другі раз у Tipbet атрымліваю 5 фрыспінаў! А ў вас што было?
Там пад гэтым бонусам увогуле напісана: Фрыспіны даступныя толькі длякліентаў з наступных краін: Германія, Аўстрыя, Мальта, Швецыя, Швейцарыя,Люксембург, Нарвегія, Фінляндыя і Ісландыя.
Хз Вывядуць ці што-небудзь калі раскруціш…
там часам увогуле не звяртаюць увагі. ад 10 баксаў. Могуць і выплаціць…
Ахаха, вельмі абнадзяляюча… Уяві, пашанцавала, нешта сыпанула са спінаў, потым адмываў, сядзеў гадзіну, а потым ээээээх, не дазволена)
Той жа самы код, што і ў гэтым казіно
https://vulcanklubzz.org
Сёння ў Gonzo далі 20 спінаў.
Выігрыш 2,89$ але толку ад іх няма.
Пасля фрыспінаў ні адна гульня не загружаецца
Дасягнута максімальная колькасць актывацый купона. ужо ўсё
дзе ўводзіць гэты код?