Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,324 Адказу
|
601,285 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Думаю скажуць на петухоў, якія не ўмеюць прамо налічваць, і яны маўляў пакараныя🤣
50фс за намінацыю Run4Win
Гэта як у мінулы раз у рустере перадазіроўка з грыбамі была з 50€ бонусам, але хоць потым выдалі 50фс. Цяпер як мінімум на 200 спінаў ўвязлі на кампенсацыю), а ў выніку нават 5€ сціснуць.
Вось яна яшчэ адна помыйка, якая ўводзіць у блытаніну, 50 фрых даюць за прывязку бота ў тг. натуральна пра адыгрыш за свае ні слова, праверыў, канечне – на бонусныя гуляць нельга, ды яшчэ і вагер конскі х40, няхай сваю сівуху самі круцяць…
Таксама сказалі заўтра
Пранне за свой парашок ?
тое ж самае
У мінулым пасте што за намінацыю, былі за бонусы, але там іншы казік, тут мне здаецца таксама за бонусныя, заўтра ўбачым
Я ўпэўнены на 99% што адыгрыш па бонусах, які максімальны кешаўт проста цікава, а так норм усё хутка і аператыўна прынялі, эх, люблю я пакруціць на халяву! 🤣
А казік нарм ці не ў курсе?
Хз, бро, не выводзіў, але зарэганы там ужо быў, значыць круціў нешта там, ды і калі памяць не памыляе, то мусіць быць норм, тым больш дна або як тут пісалі пра гэтую сетку казінаў, яны выводзяць кароч, а там паглядзім галоўнае занесці)
У мінулым годзе было шмат праблем з зарахаваннем дэпазітаў, вывадамі і верыфікацыямі, хто ведае, можа, выпраўіліся.
ёсць сэнс пісаць, калі промік з крамы куплены не працуе, піша што ўжо быў выкарыстаны маўляў іншым, вырашаюць такія пытанні ці забыць?)
Пішы канешне , усё вырашаецца
Яшчэ і на спарке,за 300 манет прома на 300 рублёў,а яны ў падтрымцы там такое ўладкавалі,як быццам я прашу выплаціць мне 200к
Хех, спарк… Грошы на вецер )
Я чуў, раней так рабілі – стваралі тэмы і кашмарылі падтрымку, але гэта хутка ўсё прыціснулі, так што мне здаецца, скарга, хоць калектыўная, хоць адзіночная, адно і тое ж – яны зробяць усё, як лічаць патрэбным
Так так, слізкія нейкія, купіў код, не актываваўся, тыпа ў тэхпадтрымку, праз 32 дні нейкі пісьмовы высер прыслалі, тыпа ўсё норм, мы працуем, пасмяяўся і ў спам іх .
Я ж правільна зразумеў,гэта ж лінейка кот дэдди і т.д.?Калі да,то спарк прама ўвогуле бедолага на фоне іх
Ні ў каго няма проміка ад Хайпа?Узамен любы кіну,з бота
Тожа цікавіць прома на хайп 🤣магу даць у замен на 1Go, відаць дэфіцыт прома на хайп (((
я бачыў іх толькі калі стосамі кідалі і тое не паспяваў
А ўвогуле ў гэтым боте хто атрымліваў прома на хайп?🤔
На жаль, промакоды скончыліся, вось адказ пастаянна ў боте на хайп(((