Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,508 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну тады так, я б таксама не рызыкнуў, судзячы па тым, што вериф поўны, ды і вывад да 7 дзён
Х1 дэпа трэба адмыць, з карты дэпалі 20, на крыпту вывялі 120
Адмываў як? Ці пафіг? Маю на ўвазе: якая была макс. стаўка пры адыгрышы 10€
Зразумела, што за халяву і воцат салодкі, але па мной гэта чысты мазахізм – ставіць на цёмную лошадку, у якой іконкі слотаў загружаюцца толькі на спадную месяц і адзін пракрут у слоце адбываецца не часцей за пяць хвілін; ані азарту не будзе, так нервы сабе ўсе выматаеш, пакуль нешта не адыграеш, а ўвогуле віншую ўсіх, хто нешта вывёў з гэтага заведения!
Па-мойму, то гэта нейкі развод і хлопцы па ходу ў тэме.
На Рустербет толькі што зайшоў паглядзець бонусы, а там у бонусах вісеў 18000 бездеп з вагерам х20, актываваў, бабкі на баланс перайшлі, старонку абнавіў і ўсё – баланс па нулях і бонус у адмененых вісеў. У тэхпадтрымцы чарга 20 чалавек
Таксама вісіць, не буду актываваць)
Тут вісіць бонус, думаю актываваць ці не😂
Мы там усе віп-гульцы, таму і бонус віп😁
Я таксама на муль зайшоў праверыць, шкада што мульт, напішы хоць калі дачакаешся, што адкажуць, якія ж гэта клоўны такія бонусы даюць і адмяняюць
А я не пісаў, чувак вышэй напісаў у тэхпадтрымку
Скажуць як звычайна, памылкова налічылі
200 еўра вісіць, паходу трэба чакаць пакуль ці як думаеш?
У мяне 200 еўра, я ў ахх —уе!
Так і адказалі. Выбачце, бонус быў дададзены па памылцы
Ну тады актывацыю трэба зрабіць,можа таксама па памылцы застанецца на балансе)
Ну як звычайна, разыходзімся🤣
Актыў, пакатаў, раптоўна спісалі
Катаць,360000 адмываць))))
Таксама вісіць гэты бонус у рустэры. Ці варта яго актываваць ці пачакаць?
Ну гэта зразумела з адмываннем, ну бачыш адмяняюць жа. А прыкінь адмыеш і адмяняць?))
Нармальна таксама вісяць, хаця мяне яны адключылі ад бонусаў за мастацкую самадзейнасць, я актывую ўсё роўна нічога не губляю, як разумею… 😁
Цікава, а калі на іх калектыўную скаргу напісаць, маўляў так і так налічваюць бонусы і спісваюць па прычыне ўнутранай памылкі. Узамен не налічваюць ніякіх бонусаў у адказ. Ну ці нешта больш разумнае.
Як думаеце?
Гэта ж у іх не ўпершыню
у мяне таксама спісалі
Кароч нават у слот не зайшоў, слот тупа не загружаецца, націснуў перазагрузіць і на балансе адразу 0 адным словам петухі!
Ну я па мінбэце граў 10-20 цэнтаў, максімум падымалася да 400, потым і па еўра круціў, мыў вагер у плейнгоу, граў як вар’яты, другі Reactoonz па 20 цэнтаў даў x500, потым слоты тупа перасталі круціцца, у кожным слоце немагчыма было зрабіць спін, пісала штосьці тыпу няма сродкаў на балансе, праз пару дзён памянялі і домыў бонус, усё ад адмывання да вываду заняло каля 7-8 дзён