Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,516 Адказаў
|
608,573 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Давай, дапамагу, кідай у асабістку само пісьмо і пісьмо з іншага адрасата, якое табе прыходзіла, каб адрасаты былі бачны
так кодам элемента змяні ў браўзеры і зрабі скрын, тут фоташоп не патрэбны
Я не моцная ў гэтым і, калі шчыра, нават не разумею, пра што ты))) 🤦♀️
Кінь мне ў лс 2 скрыншоты, за хвіліну ўсё зраблю і адправлю, не слухай нашых айцішнікаў) яны ў нас самыя разумныя
youtube > Як мяняць тэкст з дапамогай кода элемента?
Дзякуй! Як-небудзь і разабяруся)
Увайшоў і ахрынеў 473 бонусы 420 бездэпазітных з адыгрышам за бонус , і нічога не актывуецца![]()
Калі хто гуляе ў казіно Good day 4 play
Прома 20GDF
праз код старонкі перапішы. школьнікі так у онлайн дзённіку ацэнкі перапраўляюць.відэа паглядзі ў інэце ні чаго складанага.
Навошта чалавеку гэта вучыцца, калі гэта была разавая акцыя.
Давайце лепш перастанем займацца флудом
Хто-небудзь выводзіў з Cryptowins?? адкруціў бонус, 30 $ на рахунку, якія там умовы, хто ў курсе можа?
У боте ўзяў промік на гамму не працуе, то ці промік палены, то ці ўмовы памянялі… GME7HSO7YRR
Там толькі 1 раз можна актываваць на кожны праект,узяў па разе і выдалі гэтага бота да чорта
Увогуле 1 раз на тыдзень промік як я чуў
Вэрыф падаецца не абавязковы для катаў, ён абавязковы для роялаў, на 1000р
Калі на катах ты выйграеш з прамо або з кола, табе ўсе мазгі выіппяць з верыфікацыяй, гэта ўжо пройдзены этап
Ну выіппут і выіппут. Каб манік у кашалёк вывесці з паветра, мне здаецца не папросяць пабегчы без трусаў на парадзе
Kent KT81UP804U
Я прайшоў верыф перад першым дэпам, для праверкі казіно. І ўсё, ніякіх праблем, кінў усяго толькі 2 фоткі, быў у трусах🤣
на дэдзі і кент промікі спрацавалі па 3 еўра актываваў, а яны цудам пасля актывацыі зніклі напісаў, пішуць трэба час каб разабрацца паходу ім хутка настане гг
Daddy DDN52W9J3TU
Ты на саму кнопку актываваць пасля ўводу промакода націскаў?
Ці яны зніклі з балансу?
яны актываваліся, усё нармальна, а потым проста не да справы зніклі
Відаць, хутка ваўчэрам настане канец, хаця ім стрымы патрэбныя як рэклама, нейкая блытаная гісторыя…
Або яны прыдумаюць нейкае новае правіла 🤦
Я спачатку падумаў, што промік разышоўся тыпу двум людзям, тыпу табе і яшчэ каму-небудзь, хто паспеў націснуць актываваць, той і паспеў…
У мяне нядаўна таксама так было толькі ў гамме, але мне тыпа сказалі, што гэта праз перасячэнне, нібыта і не мульт, але промікі мне больш недаступныя, а гуляць на свае і бонусы за дэпазіт – ласкава. хоць мультаў у іх сетцы нічога няма і не было. Магчыма ў цябе іншая прычына, калі адкажуць – напішы, цікава даведацца ад чаго. Як варыянт – з-за злоўжывання, калі ў іх такое правіла, хз.
у мяне было такое ў котах і деди, я актываваў і выйшаў з казіно, а потым увайшоў і няма актываваных спінаў
я пішу ім, так і так…. а яны мне кажуць вы адмовіліся ад іх самі)