Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,507 Адказаў
|
608,363 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа байт на падпіску на які-небудзь чат
напісана ж у тэлеграме, як вы чытаеце
У телеграмм пішаш у пошуку “плюшкі для лепшых” і ўступаеш у чат, я там ужо даўно, там пастаянна розныя плюшкі!
Дзякуй, што адкрыў вочы пра тое, што такое тэлега
Можа, я няправільна ўводжу, ну ладна, праехалі 🤦
там толькі на гэтыя два казіно і ўсё?
Хлопцы, сорян “плюшкі ад лепшых”
Дзякуй добры чалавек, цяпер знайшоў
Не, там у буй, у хайп, вавада, сукаа промікі, толькі трэба сачыць каб паспець, але я вельмі часта выхопліваю)) сёння ў буй 2 промікі паспела, учора таксама, і ў хайп раз 5 паспявала) заўсёды час розны, рандомна хлопцы выкідваюць промікі)
Ну калі хто выводзіў з Кента, маё пытанне ўсё яшчэ актуальнае) як доўга апрацоўваюць…я з гэтай лінейкі ніразу не выводзіла))
выводзяць без депа, здаецца, па часе гадзіна-дзве звычайна
Супер пупер! Скрэсціла пальцы!)))
…
На daddy ваўчар патрэбен каму?
Па 1 актывацыі 5 еўра
Кент KTM2PLEL0Q
Дедди DDJ8FGJJ3TQ
так
Выігрыш з кола трэба як дэпазіт адкруціць х3 і потым выводзіць. То, што яны выводзяць – гэта дакладна, хоць з дэпазіту, хоць з бэзіпа, хоць з кола.
Кент забраў, дзякуй!3 еўра.
CATK7LWT6W9U Каты
Ну я адназначна адкруціла! Таму што гэтую сотку я падняла да 500 у Endorphina і зайшла ў нейкую гульню ад раней мне невядомага правайдара, на балансе заставалася 21 р, па-мойму, і ён мне пасыпаўся)
Дарэчы, яшчэ забыў сказаць, што яны выводзяць бездепы і колеса толькі на карту. Звярніся ў чат перад вывадам, табе падкажуць што і як. Хутчэй за ўсё запросяць на пошту ім напісаць карту і суму вываду для пацверджання, магчыма і фота карты.
KTE2KTXQSQ Сябар
DDN59CGL15Y тата
Праверце аккі, зараз прыйшоў ліст
Рэбята, хто моцны ў фоташопе?! Плііз дапамажыце! У прыват. Увогуле, у мяне ў піастрикс верыфікаваны рахунак, але пошта іншая, усе дадзеныя супадаюць з тымі, што ў казіно Кент, але ім трэба фота верыфікаванага акка, так што мне трэба як-небудзь памяняць пошту ў фоташопе і ўставіць тую, што ў казіно пазначаная. Усе скрыншоты з кабінета і патрэбную пошту прадастаўлю. Оооо вельмі прашу – дапамажыце!