Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,615 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Учора столькі сайтаў праглядаў і бонусаў і фрыспінаў не было, напэўна зараз пару дзён без бонусаў і фрыспінаў – тыдзень таму было вельмі шмат на многіх сайтах і вывесці можна было, калі адыграць суму для выводу, і сёння таксама не было
А што дапаўняць і навошта калі пры актывацыі прамакода ў кожнага з’яўляецца гэтая інфармацыя, дапаўненне .
А ты не вядуся на іх, бо сам флуд разводзіш у той тэме, думаю не спецыяльна па гэтаму паставіў лайк тваё паведамленне, а так на будучыню цытуеш паведамленне і ўжо ў гэтай тэме адказваеш , прыклад мае адказы .
а ведаю ! а дзе гэтым дурням тлумачыць ! ахвярую сваімі лайкамі … а што рабіць
З верыфікацый як там справы, бро ? На фоне дома сэлфі не патрабуюць ) ? Ці стандартны пак дакументаў ?
Так там рандомна, у кагосьці і з домам селфі просяць) У мяне па стандарту запыталі, але прымусілі маляваць палоскі на лістку алоўкам)
Увогуле дзіўна, што ў цябе пасля першага выводу не адключылі бонусы. Яны занадта прычапляюцца ў гэтым плане.
Звычайны пакет дакументаў)) пашпарт, селфі з локцем))
Цяпер адрубілі, прыйшло лісточак ))
Можаш забыць пра іх) Я надэпаў ужо больш чым вывёў з 1 бездэпа і ўсё роўна не вярнулі бонусы. Паходу трэба 100-200 тысяч прайграць, каб далі 50 еўра вывесці)
Rooster усё ж такі вывёў, праз цэлых 9 дзён, цэлых 3к🤦🤦
Петушары мне бонусы абрубілі практычна адразу ж 🤣
З-за вываду, ці нешта іншае?🤣
Дарэчы, нікому лістоў не было па бонусах з Рустера?) хацелася б іх добіць фоташопамі)
На 1-га, калі хто яшчэ не актываваў
Можа хто паспее
yJ9AS
jmDSz
kAVWx
QFpr4
праз унутраную сістэму папрасі каб вывелі . я толькі ёю карыстаюся , выводзяць мін 5-10
Не гарачэйся! Ні разу не было такога, каб не выплацілі, бывала, што праз суткі вярталіся назад на баланс, але гэта было з-за карты, паспрабуй на крыпту, у прыватнасці трон, прыляцяць за 20 хвілін максімум.
эх не паспеў
У раменбет хто-небудзь сутыкаўся з праблемай? Зрабіў дэпазіт пад бонус з карты «Мир» Райффайзенбанк і ўжо гадзіна прайшла яго няма, лічыльнік прайшоў і напісана не прайшоў дэпазіт, у чаце сказалі чакаць 24 гадзіны, а то і болей, паіграў пля(((
Х..ня ваша га нд он казіно, пг софт мёртвы
Дык не гуляй увогуле!))
Ладна, не ўрчы, проста ўсё бэсіць… так што дзякуй, што раіш і дапамагаш
Ты не адзінок)) тут усе такія…
с..ка я амаль не спаў і не хачу калі разумееш, пра што я і таму рукі як крывыя галінкі, нічога не атрымліваецца на слоце са стоп-барабанам(
Не флудзім, дружок, калі хочаш у лс – давай))).
Бывала такое не ў рамене. Напрыклад у ваваде не прыходзіў дэпазіт праз п2п, пісаў менеджару са скрыншотамі і ўсё залічвалі цягам гадзіны.
Табе маглі назваць такі час з запасам, па ідэі павінны хутчэй усё залічыць.
Бывала такое і не раз…звычайна на працягу гадзіны-двух деп прыходзіць усё ж, але разок было што і 2 тыдні деп ішоў. у спінбаунці такое было.
Лять! я не разумею, мяне аднаго кінулі!????? Ладна на бонус кіднулі (хаця ўсё роўна адкруціў), потым выцягнулі дэпазіт для вэрыфікацыі, (адкруціў х3), у выніку нават дэпазіт не вярнулі! Скаргу на Sol таксама пісаў, я не разумею, навошта яны кідаюць на дэпазіт???