Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,308 Адказаў
|
599,807 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
CHAMP2024 калі яшчэ працуе
Ужо дзве гадзіны не працуе))) таксама не паспеў, блін(
Кожны дзень увожу прома Кент, Дэдди. Там пасля ўводу промакода ён з’яўляецца ў БОНУСАХ і трэба яшчэ раз націснуць актываваць\падпісацца, пасля гэтага ён працуе. Калі не праціскаецца, значыць яго ўзяў нехта іншы
А дзе іх браць?😀Чота я ўсё прапусціў😂
DGST6660 Ліга стаўак
100 руб. Фрыбэт. Спробуйце.
у тг-каналах кідаюць стримеры або на стримах дыктоўваюць
legzo
pN9g6
у мяне не атрымалася актываваць, напэўна, таму што дэпазітаў не было
gama
GMRJYG0QR9
Скриптобос зноў адкрыў атракцыён неслыханай шчодрасці. 100% на деп, вагер х50, мін. деп 5к 🤣 др яны свой дагэтуль святкуюць 🤣
🔗 Хтосьці выводзіў з гэтага лакидримс з бездепа? Прачытаў правілы, забораў для РФ не знайшоў, ды яшчэ і з бездепа напісана макс вывад 200 баксаў. Цікава даведацца, ці хто-небудзь сутыкаўся з імі.
Я таксама вырашыў дэпнуць на бонус, адбіў колькі мог, хоць капейка, але некаторыя слоты прыносілі даволі добра
патрэбна дапамога беларуса ў папаўненні
Што менавіта трэба?
адзін казік трэба папоўніць беларускімі рублямі
Пішы ў асабістыя паведамленні калі яшчэ патрэбна дапамога
Тжэ адграў сёння, 1800 на баліку, а вывад ад 2к быццам, ак трэба верифікаваць, там таксама рахунак за ком паслугі і такая лябуда, пакінуў на пазней, дарэчы на петушыную сетку падобна, у ростере таксама такая ж тэма, можа падобныя, а можа адна сетка…
А што гэта за бездэп, то? Чогась зарэгістраваўся – нічога не ўбачыў🤷♂️
каму трэба промік з тэлегi на 5 еўра ў дедди – пішыце ў асабістку, па магчымасці памяняюся на 1га/хайп казіно
мяне
аддаў ужо, чалавек напісаў у лічку хутчэй чым ты тут 😖
А падкажыце, што за такі бездэп? Як раз хацеў зарэгацца.
DD0UCGLPIL перадай камусьці туды ж.
Рэгіўся праз рэфа, давалі там спіны за рэгу, потым на працягу тыдня па пошце прышлі яшчэ разок спіны, пасля гэтага бездэпаў там больш не было
І гама яшчэ яму ж GM7NQSA9V8
Кінь на анлім або чэмпіён🤣
Гама не працуе