Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,304 Адказу
|
599,005 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паспрабуй, не ведаю, я ніколі адсюль не актываваў прома, можа спрацаваць
4WJXd прыбраў скрын, каб не піарыць партнёрку, толькі заўважыў, што там было прома на рэгу
Дзякуночка ! Спрацавала 😃 , трэба на LEGZO ?
Не-не дзякуй , я ўжо ўсюды адкаціў) ўдачы) можаш у чат сюды кінуць, можа камусьці спатрэбіцца
ZIzq7 – LEGZO
А што там ў петухах з проміка па чацвяргах максімалка ўсяго 3к?
50 бачэй на 5 еўра бонуску, рублямі 4к было ў мяне, па фрыспінах не ў курсе, мабыць таксама 50 бачэй
Першым разам шанец з’явіўся на адыгрыш, 2к на балансе, 3 яшчэ адыграць, але глянуў там – для дэпазіту толькі крыпта, няма піастраў, карты, з якіх таксама мінімалка 1500, такое сабе, канечне, дэп, напэўна, трэба яшчэ і адкручваць, ды не менш х3 па ідэі, у цябе быў вывад адтуль?
Шанс на Рустэры? Дэп і х3 там
Праверце ваучар Кента, можа ў каго спрацуе😑
У мяне не спрацаваў
KT97896PZ57
Ёсць асобны кацёл для тых, хто скрыншоты з доўгімі промо ўстаўляе яшчэ і на час 🤣
Рэбята у каго ёсць прома на monro izzi 1go hype я вам на рокс
У Чэмпіёне ёсць абмежаванне выйгрышу ?
У мінулым промакодзе ня было абмежаванняў, у гэтым прома пытанне адкрыта
10k
А значыць сэнсу гуляць далей няма, на балансе прыкладна тое самае.
Што-то петухі затыхлі, відаць, зварылі суп, з іх ні слуху ні духу, пошта пустая
На якіх слотах вы павышаеце баланс?Ніякай аддачы.Ці тактыка няправільная.Раней у Play’n GO па 1 лініі хутка паднімaў,цяпер па нулях.
Ніякай тактыкі няма, у кожнага па-рознаму ўсё гуляе
Усё ў адным слоце ад Endorphina.
Як вы ў гэтых петухах адрас пацвярджалі хто вэрыфікацыю там праходзіў? Такая слізкая контора, нічога не выцягнеш з іх шаблонныя адказы і ніякай канкрэтікі….
Добры дзень!хлопцы, падарыце промакодамі,а? Не шанцуе блін зусім…
Гэта быў цяжкі выпадак, квітанцыя ЖКХ быццам спрацавала, яны яшчэ і прапіску прасілі, пыталі, чаму не той адрас указаны, я ім і адказаў каму папала не даю адрасы)
Добры дзень Паважаныя! Будзьце ласкавыя,пачастуеце нейкім промікам,каб хоць малейшы шансік быў, што то падняць?
А можна промік? 🙂
Я на Госуслугах даведку аб рэгістрацыі замовіў у PDF. Цяпер усюды яе і дасылаю. Мабыць, цяпер ніякіх праблем не ўзнікае.