Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,564 Адказу
|
611,271 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Таксама пустога, акно з пракрутом спрабуе загружвацца мелькам і выкідвае на галоўны экран са стаўкамі.
Сапёр
Не аднаму, мне заўсёды за дэп дасылаюць – па 10 рублёў, 20 спінаў за дэп 2500 тыпу такога)) За 5 дэпаў 0 вывадаў, бяздэпазітных увогуле вочы не бачылі, каб падкінулі. Шаражкінская кантора, яшчэ напісалі “Усьміхнуцца” на скрыне, зусім еБу даліся паходу
Я вось яшчэ не разумею навошта яны дасылалі мне бомжа бонусы з дэпам дапусцім 300р, калі мін дэп ДАЖЕ З піастры ў іх 1000р. З карты увогуле 1500. Ну спб быццам 500, але спб я не вельмі люблю іншы раз дэп затрымліваецца , іншы раз нават вельмі моцна затрымліваецца .
Я праз прыкладанне зайшоў – загрузка пачалася на сінім фоне, потым яна зрывалася, выкінула да ставак, і затым зноў вярнуўся сіні экран з загрузкай. Паспрабуй яшчэ разок.
усё казіно падкармліваюць да пэўнага часу)
Гэта самая канчаная сметніца сярод ставак, яны нават не даюць паставіць гэтыя ссанныя 50р з кэфам больш за 10, баяцца, што я абанкручу, а яшчэ і кэфы самыя нікчэмныя сярод букаў, у казіно кэфы ў разы вышэй, а гэта проста жабкі, макс стаўкі мне таксама парэзалі, хоць я ў іх усяго пару разоў выйграваў, добрыя кэфы заігрываў, фрыбэты іхнія таксама пару штук выносіў. пасля гэтага ва ўсіх іхніх разыгрышах не больш за 50 скамных рублёў, на юфсі 5к спрабаваў яксьці паставіць, так яны мне 500р максімум давалі ставіць, на пытанне з якога гэта перепугу, адказ быў адзін – адміністрацыя вырашае каму і што абразае, таму стаўкі там не стаўлю, лепш у нармальным закладзе з адэкватнымі кэфамі і выбарам вынікаў, а гэта проста ганебнае дно…😁
Усіх вітаю, падкажыце, як думаеце, ці варта фрыбэт паставіць на перамогу Чэлсі? Гуляюць з Крыстал Пэлас.
Іхняя канторка ў мяне ў спамe, таксама шлюць розную лябуду па 10 фрых за деп ад 1500, ні аднаго вываду, слоты мёртвыя ад слова зусім, за 250 кручэнняў у сабаках з іхняга прывітальнага пака нават 1к не дало, проста скам без аддачы і шанцаў, а сваімі прапановамі толькі выклікаюць раздражненне, таму я іх у спам адправіў…)
па ідэі павінны перамагаць, але гэта ж футбол і могуць сыграць як заўгодна, могуць і засушыць ці нічку скатаць у асноўны час, трэба быць гатовым да ўсяго, ну а так даволі нядрэнная стаўка!
Нядрэнна так намела 👍
Ага, як нядаўна прайгралі Мідлзбру 0:1 у кубку. Я іх праклінаў у тую ноч. Мне прэс залілі, больш на іх пакуль не ставлю. У адказным матчы жа (дома) разнеслі іх у пух і прах. Чэлсі ў чорным спісе ў мяне.
Толькі ўсюды ўсё парэзана, ліміты выскачваюць, не паставіш нідзе, 2000 фрыбет далі, а сэнс:))) некуда паставіць.
Напэўна з-за таго што толькі здымаў…
Дэпы хочуць.
У сетцы гэтых казіно для актывацыі прамакода павінна быць прайдзена верыфікацыя.
У мяне яна прайдзена. Але ні адзін з гэтых кодаў не актываваў
Тое самае
Вінлайн жа суму фрыбета вылічвае ў выпадку выйгрышу?
Дурнае пытанне
Для актывацыі такіх прамакодаў патрэбна – спрыт, майстэрства,куча шчасця і адкрытая старонка куды гэты прамакод трэба ўводзіць)) яны аднаразовыя
у мяне на рэал упаў. на дзіва вывелі, між іншым, хвілін за 5. хаця на іх скаргаў проста мора і ўсё альбо не вырашаныя, альбо адкрытыя і проста цягнуць па 2 месяцы. толькі з курсам яны сапраўднае кідалова робяць. на 3 баксы менш паслалі, клоўны.
яны бонус за рэг даюць?
не, ужо быў зарэганы, нават не памятаю, як рэгістраваўся і калі. прыслалі ліст з гэтым фрыбэтам. тыпа першай тысячы, хто звернецца, дамо фрыбэт. лайв-чэт там трупачына.
дзякуй паняў прыняў пабіў.
Так, менавіта так.
Тады альбо яны ўжо іншым актываваныя, альбо ў цябе калісьці ўжо быў выкарыстаны такі промакод. Такое прома можна актываваць толькі адзін раз.