Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,509 Адказаў
|
608,473 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У іх там акцыя, за сыграныя раўнды налічваюць фрыспіны, хто не гуляе адпаведна нічога не атрымлівае…
БЯЗДЭПОЗІТЫ ПА 1000руб 👇🏻
ryQN3
5sCIK
VXFrS
mztLr
yRGc3
WkRTZ
g6Bqx
cNb2X
xpqWj
vbRTg
Монро
У нікога няма нетбездэраў 1000 ад стрымераў на Мерс і Спарк?
Пашлю абавязкова, паглядзім, што напішуць адносна вываду, пакуль цішыня
Спадзяюся, ты ўзяў агульную перамогу
Так, такое ёсць, але і спіны яны на днях давалі, мне дасталося 50 спінаў па 50 рублёў без вагера. Мабыць таму што даўно не гуляў у іх, месяца 3 дакладна не дэпаліў.
узяў, бро, зараз буду спрабаваць выводзіць, блін там яшчэ вагер на выйграныя
Трэба падумаць, на чым адбіваць…. я, дарэчы, вывеў з cryptobetsports з фрыбэта цікавы спосабам, выйгрыш падзяляў на 4-5 ставак і ўсё стаўіў на нічыю ў футболе і так некалькі разоў і ў выніку адмыў і вывеў каля 40 еўра)
HBnsg
zHXMJ
X6Dvx
3Jnvk
RuLDf
L7yS3
Ac4r7
MJ6w3
CxZhv
vipWb
Аднаразкі на Монро
Прыветас! Падкажы, акрамя Монро нічога не пападалася?
А то ў Монро 1 раз за ўвесь час, як і ў іншых)
Ні ў каго нямабездэраў 1000 ад стрымераў на Мерс і Спарк?
Жозефіна, у вас склероз, вы некалькі гадзін таму задавалі гэтае пытанне, ці вы плануеце задаваць яго да таго часу, пакуль вам не скінуць промік?
У мяне ў мінулы раз сайт завіс. Я думала, што паведамленне не адпраўілася. Зараз зайшла, яно вісыць у неадпраўленых😬
Добры дзень. Скажыце, калі ласка, як іх актываваць. Учора зарэгістравалася на Монро. Унесла 3 дэпазіты і ўсё прайграла☹️
У Винлайне фрыбэты для ўсіх
Што датычыцца ) для РФ , з прыкладання толькі з браўзера не выходзіць, 1к выпаў у сапёры далей міна.
А дзе шукаць фрыбэт , ??
![]()
Медыя ад удзельнікаУвогуле да 16 баксаў у Олімпусе праліў і ўсё астатняе па 2 даляры на нічыі паставіў) хз карацей, можа пашчасціць…)
Мне толькі аднаму раменбет бонусы перастаў дасылаць? раней іх было вельмі шмат, але пасля пары паспяховых вывадаў з іх перасталі дасылаць бонусы, альбо рэдка і зусім слабыя, напрыклад 10 спінаў па 16 рублёў за дэп 1500р …
У мяне не было нічога, а якім чынам фрыбэты давалі, пракрут як раней, ці што?
Так, таксама, але гэта ў усёй сетцы так, у плюсе сышоў=забудзь пра бонусы
Самы ўдачлівы 😁
Галоўнае – да таго як не гуляў у мяне па 6-7 бонусаў віселі, і на дэп 300р і на дэп 5к і розныя і спіны і да дэпу… стаіла пару раз з іх выводзіць зараз 0 бонусаў , жах канешне) толькі рамен пахваліў за крутую бонусную палітыку а аказалася вось яно як
А можна пацікавіцца, каму якія самыя вялікія фрыбеты давалі і пасля якіх дэпаў?