Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,529 Адказаў
|
609,813 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пасля той херні з 4500 па 2 разы нічога не дасылаюць 🤷♂️
Знатакі па joynus, падкажыце, зарэгістраваўся, атрымаў 100фс за верыфікацыю без вэгера, далі 200р, потым вось што накінула. Ці змагу вывесці без дэпазіту? Напішыце ў лс, каб тут не засараць
Не, деп у памеры адыгранай сумы ікскуйзнаетсколькі
Мабыць, трэба. У любым выпадку трэба будзе пазваніць у падтрымку перад першым вывадам, там і спытаеш.
Не заўсёды. Гэта ж першы вывад. А не злоўжыванне.
Так гэта стандартныя 5 ойро новарэгаў.
Мне на литок за 5 хвілін вывялі 5к:)
15к пакінуў пакуль для гульні:)
У Джойнусе заўсёды патрэбны быў перводэп для вываду.
Я ўвогуле тут упершыню пачуў, што кагосьці выводзілі без дэпу, толькі 1 раз і сотні разоў пісалі пра дэп.
раней былі дэпы?
Петушары спалілі мяне 🤣 спрабаваў зарэгіцца дублём праз впн, праз левы браўзэр і на левы нумар, але спалілі сволачы 😅 цяпер дакладна без бонусаў, хаця і раней нічога не пасылалі
Першы дэп на Джойнусе патрэбны абавязкова каб вывесці , але вывесці будзе праблематычна , у іх зноў плацежкі не працуюць , у мяне вывады завіслі
ads антык у дапамогу каб не спаліцца
djn ‘mj rhenj
Ты ўвесь форум будзеш пытацца😁Было тры дэпы і адзін вывад:)
Табе не выводзяць?
Ну мяне без дэпазіту тыдзень таму выводзілі, сума толькі да 1К рублёў. На карту плацёж прайшоў, з Юмані ў іх нейкія праблемы. Верыф абавязковы.
Мне таксама бонусы адключылі. 7 дзён, штодзённа налічвалі) Але я хоць вывёў 50еўра.
На карту таксама не выводзяць?
Цэлую кучу прысылалі і ніводнага вываду. Відаць ты фартовы:)
Я докі ім ужо даўно адправіў, а акаўнт усё роўна не вэрыфікаваны піша. Там фота карты трэба адсылаць што ці?
Так, цікава, вывелі камусьці, у каго дэпа не было
Што тычыцца джойнуса, то там пастаянныя праблемы з вывадам. Маю на ўвазе час вываду. Папаўняйцеся і выводзьце праз ватсап адтуль жа. Інакш па некалькі сутак чакаць.
Яшчэ непрыемная асаблівасць – спіны звыш 300р вам адрэжуць. Чувак на днях падняў 600к, яму напалову скарацілі выйгрыш. Дотошным : п6.6 агульнага палажэння. Так што я б асцярогся
дайце працоўную спасылку на гэты джонус у мяне пастаянна белы манітор, як вы люстэркі падбіраеце?
Праз ватсап яны выводзяць толькі на карты Сбера і Тінькофф
Пазвані па тэлефоне, ім патрэбнае пацверджанне. Ды яшчэ й тое, што кінуў. Патэлефануй, усё раскажуць. Код на пошту вышлюць- верыДфікававаны будзеш.
Адказ турбоЛехе
Неа не выводзяць пакуль ,вісець у мяне вывад на карту Мір Юмані
У лічку скінуў