Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,564 Адказу
|
611,271 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зарэгістраваўся ў Joinus (бачу, вы пастаянна коды выкладваеце, фрыспіны дасылаюць).
Але патрабуюць верыфікацыю з дакументамі, каб атрымаць прывітальныя фрыспіны.
Ніякіх дадзеных пра іх, ні ліцэнзіі, ні адраса, ні хрэна. Калі нейкі занос – арывядэрчы. Вельмі падобны на Селектор, але гэта не яго клон, цікава.
Увогуле нічога агульнага з Селектором там не ўбачыў. Кантора на аматара. Бывае, што ў каго з ёй траблы. А хто без якіх-небудзь праблем там гуляе. Але на аднадзёнку дакладна не падобныя. Жывуць ужо больш за года дакладна
Добры вечар! я рэгістраваўся, праходзіў вэрыфікацыю, не рабіў ніводнага дэпазіту, адкруціў паспяхова бездэпазітны бонус, і мне вывелі на карту за гадзіну. але ёсць адзін момант! З бездэпазітнага бонуса максімальны вывад 1000₽.
будь гатовы да таго, што будуць выводзіць суткі, а то і болей, пастаянна праблема там з плацежкамі, адмяняюць вывад часта, спасылаючыся што плацежка не працуе, на Юмані, Ківі, FK Vaylet сэнсу няма выводзіць – колькі спрабаваў, не выводзяць туды
Які промакод трэба ўводзіць у гэты джойнус пры рэгістрацыі?
а мне зараз за гадзіну вывялі, праўда лішняе яны сабе забралі, а 1000₽ вывялі за гадзіну , яшчэ і падказалі які спосаб вываду на карту выкарыстоўваць.
Там як пашанцуе, але апошнім часам з плацёжкамі зусім дрэнна стала, я цяпер вось таксама паставіў вывад, буду чакаць, можа вывядуць, але хутчэй за ўсё адменяць
жадаю цярпення дачакацца і паспяховага вываду.
криптобосс папрасілі зрабіць дэп мінімальны і адкруціць ікс 3 у выніку было 9к з дэпам 10к адкруціў ікс 3 8000к вывеў ўдачы ўсім
А куды выводзіў і па часе як?
Калі зайдзеш у казіно, справа ўнізе тэлега. Ветліва папрасі бездеп за рэгістрацыю:)
два разы па 20000 выводзіў з joinus пасля верыфікацыі акаўнта і прычым першы раз вывялі мне на крыпту, а хоць рабіў дэпазіт толькі з карты, а трэці раз, калі было на рахунку 25000 выйгрыш, у сябе паверыў))) і вырашыў працягнуць гуляць і відаць адрубілі аддачу, спусціў усё ў нуль без шанцаў, два разы з бездэпаў выводзіў па 4000 р, вось такая гісторыя ў мяне з гэтым казіно.
P.S пасля гэтых выйгрышаў у самым пачатку маёй гульні ў гэтым казіно, натуральна выйгрышаў больш не было)
Прывітанне ўсім! З lucky7even хто-небудзь яшчэ чакае вываду,? Я з панядзелка чакаю( у чаце ўсіх кормяць пра загружанасць і кажуць чакайце!!
піастра
А макс вывад не ў курсе?
абмежаванняў, мабыць, не было
дэпы былі раней?
так дэпы і вывады былі
rooster bet ліст прыйшоў 5 еўра бездеп
актываваў праз чат і яшчэ 50фс без дэпа дадаліся
Скіньце ліст. Скрын. Паспрабую
Прывітанне, браціш, скінь лісткалі ласка
Без дэпазіту ніякіх бонусаў не даюць 🤷♂️
Чуш, яны, па ўсіх прыкметах, цябе раскусілі і адрубілі ад бездэпаў