Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,711 Адказаў
|
615,678 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А можа рэальна ўключыць стрым?
Чыста для пробы, каб паўгараць)))
Не забірай хлеб трепутина,лудана, луи і.тд не варта бро 🙂
па-сур’ёзна хз , у любым выпадку поспехаў табе і ўдачы ў гэтай няпростай справе !
Дзякуй✊
Apollo толькі за рэал, boofa у гэтым казіку няма🤷
паспрабуй разор шарк ад пуша, калі можна ў яго гуляць там канешне, у апошні час быццам гуляе, вось сёння з раніцы гуляў, спачатку на 500 манету даў, праз некалькі спінаў паставіў на 1000, ды і ў апошні час калі заходжу ў яго ён заўсёды плюе норм, а раней колькі ні гуляў увогуле нічога такога не бачыў у ім
Betplay на які выводзіць сацыялька фтн-усё час прысылае запрашэнне на фриролл.
улазіў з В…, але мяне ў турнір не пускае. Грошай на акке няма, баксаў 50 туды выводзілі з сацыялькі ў мінулым годзе – прайграў іх.
У чым можа быць прычына? недапуск?
Хто гуляе там на фриролле нядзельным, адпішыцеся
Наяўнасць дэпазіту за прайшоўшы тыдзень – прапуск у гэты фриролл
Пакуль хз як, але вось так🤷 усяго толькі засталося набіць 100к🤦🤦🤦
Ці ёсць тут гульцы ў казіно Болливуд са статусам навічок?
Ты збіраешся тут свой “героічны шлях па адыгрыванню бонуса” выкладаць? Перастань. Гэта такі ж флуд, як і 100-500 паведамленняў пра 96
Ок, завязал😑 рэальна хрэняй маюся, у мяне ўжо проста істэрыка ад прайгрышаў🤦
Проста ёсць промік, але трэба праверыць…
Ёсць)
Прывітанне так я там навічок
Правер пліз, кажа аператар што за бонус можна адыграць BLWD50FS
Та ну не зарабіш ты ў казіно на доўгай дыстанцыі. Калі ёсць лудаманія, а, відавочна, яна прысутнічае, злівай у замежных па пару капеек у тыдзень. Там хоць назіраецца больш-менш стабільнасць з ртп.
50 спінаў за дэп 500р вагер 49 макс кеш 5000
Адыгрываў там дарэчы ў 3 казах, вывесці не ўдалося, просяць то пашпарт на лацінцы то дэп крыпту, кашаль яшчэ не змог завесці з загранікам, пасля зліў🤦
Дзякуй, говн+юк гэты ў суппорце папаўся🤦 ты ўжо там код спрабаваў EXTRABONUS?
Друг, твае анонсы, канешне, эпічныя, як і промакоды)
Як там з выплатай у чэмпіёне? На бонусныя неплоха гуляла, адыграў нават, але сума не та была, раней не дэпаў, не гуляў у іх, з вывадам мозгу ў іх не вельмі, верыфікацыю паглядзеў – самсамба ці як яна там ) шыя дзякуе сказала пакуль яе прайшоў )
Ужо слотаў 20 пераграў , да 100к адмыў не малы яшчэ, перасталі гуляць блін, а ўсе слоты з вялікім х, якія ведаю на 5 пальцах не даступныя…
А промакоды ўсе правераныя скідваю наўпрост, а тое, што не, не праверыць🤷
sun of egypt што ці, усе тры покруці іншы раз нармальна сыпле на адмыве
Усё ў парадку, Каз ужо даўно вядомы, але верыф дакладна і дэп папросяць
4-я частка даступная, паспрабую.
Аматик спрабуй, я прывітальны бонус пракручваў у чэмпіяне дзякуючы бук оф фортун, потым у тандэры джын чан сыпаў х300, і так па дробязях астатнія ў тандэры біт зе бістс.