Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,711 Адказаў
|
615,652 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
яе тэма цікавая на будучыню яшчэ спатрэбіцца . усё вяртаецца часам
хто-небудзь рэгістраваўся ў казіно 78? Там бонус кшталту 1168руб, але зарэгістравацца немагчыма. Паспрабуйце
Скам казіно
Саппорт працуе, нават размаўляюць 😳🧐
А калі на 96 вывад адмянілі і ў транзакцыях няма? Не выведуць?
За свае?
Не, за бонусы 👍
А які слот
Перспектыўны.
Праверце пошту, хто там зарэганы (Rooster bet)
Gold10
Чэмпіён
playson book of gold classic.можна проста націснуць на квадрацік з карцінкай, якая прымацавана да тлумачэння бонуса ў раздзеле бонусы. калі на тэлефоне /планшэце гуляеце, націскайце пальцам, лепш цяплым пальцам рукі. правай або левай і якім пальцам – без розніцы. калі з кампутара, то навядзіце на карцінку ў тым жа раздзеле і левай кнопкай мышы націсніце і трапіце ў патрэбны слот.
Ты дэпазіт рабіў з пайера?
Парні, вечар добры!
Хачу паспрабаваць адыграцца, самому ні фіга не выходзіць. Ужо якіх толькі гульняў не спрабаваў, не ідзе проста.
Разумею – злавіць Х нормас, гэта вялікая ўдача.
Набіў я на гэтым чэмпіяне 2 к, трэба адыграць)
Хто можа даць параду па слотах?
Калі з якога-небудзь слота адыграю, які параілі, то частку прыбытку аддам яму🤣
тры гады ўжо слоты не граюць
Але можа не хапіць бонусаў,хлопцы!Гэта трэба ўлічваць)))Хто ўжо адкруціў,які деп патрэбны для вываду,што з верифікацыяй!?Праблемы ў іх!?У чаце называюць сябе гарда -мы Праект !)кажуць!Шча паглядзім,быццам з 15-га года існуюць.Рашыў зайсці,пратэставаць))
лебедзь…с..
Трепутін зараз рэроліў кватэру па новым казіно. Аказваецца, у мінулым пераможцы не было 18 гадоў.
((((
Чаму гэты тупы хлопец не дагадаў бацьку ці маці сказаць, каб яны аформілі рахунак на сябе. Такое ж у жыцці ніколі не паўторыцца (((
У Playngo не лезь, у іх rtp 91
Emirate 2 шмат не жрэ, але і шмат не дасць)))
хутчэй за ўсё ўжо зліў, але ўсё ж раю слот Boofa ад правайдера Apollo, не ведаю ці ёсць гэты правайдэр у гэтым казіно, плюс гэтага слота ў тым, што калі ён ловіць бонус, то пустышку вельмі рэдка дае, тыпу 10-30 х такія выйгрышы ў маім разуменні пустышкі.
Я яшчэ не пачаў, пакуль у выніку ты 1 параіў слот, паспрабую, дзякуй!!!
Праз хвілін 20 паспрабую, спадзяюся змагу)
Згодзен, з табой цалкам, тут трэба злавіць х100, а ўжо пасля па 10х лавіць, каб адыграць, як раз мне і патрэбны слот на х100 мінімум, каб пачаць далей па мінімалцы🤣, гэта я так разумею))
Ужо прасцей падключыць стрым , там форум з парадамі падцягнецца) дзе ў што і па якой стаўцы гуляць .
Любіш ты папярэднімі ласкамі займацца:) ей богу думаў раней, што ў японцаў чаепіццё цырымонія , а не )
прабачаюся за тупыя пытанні адразу) адыграла бонус у петухах, просяць прайсці верыфікацыю, а адрас я ніяк не змогу пацвердзіць, што рабіць? і ці выводзіў хто-небудзь адтуль, можа няма сэнсу марнаваць час..
🤣🤣тут з такімі пралівамі, японцы толькі адпачываюць 🤣 які там стрым, банк для пачатку трэба падняць, а так ідэя добрая, я толькі за🙂
Ну пакуль што ў мінусе, як толькі тэмпература на вуліцы апускаецца🤦