Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,552 Адказу
|
610,337 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне адзін деп пад бонус (больш не захацеў, таму што зжрала ўсё за 10 хвілін і я зусім нічога не ўбачыў. З такім поспехам можна выкінуць грошы ў урну), вэрыфікаваўся адразу. Думаю, можа гэта залежыць ад таго, па чыёй спасылцы рэгіструешся? Я рэгістраваўся не з форуму (навічок тут). У мяне мёртвы ак. А маему афіліяту прысылаюць бездэпы, хоць ён не рабіў ніводнага депа.
Вось ён піша, што з дапамогай аднаго папаўнення ў 1000 руб і 200% і 250 спінаў і г.д…. А ўсяго толькі 200% з першага папаўнення! Я выбіраў дадатковы бонус спіны, але іх не было! Спробаваць ім гэта прад’явіць!
Ды яны, бро, зараз без сораму займаюцца падменай паняццяў і ілжывымі фармулёўкамі з трактовкамі, я сам у леоне не мог актываваць бонус, хоць ён вісеў і ў апісанні пра дэп не было ні слова, у выніку там такая слізкая, я б сказаў нават агідная трактоўка гэтага бонуса, тыпу (зрабіце ставак х40 і атрымайце гэты бонус) Я б такіх адразу прыцягваў да адказнасці за тое, што свядома ўводзяць у зман гульцоў і падманам выціскаюць дэпазіт, нават брыдка стала што нешта ім пісаць, узяў і выдаліў адразу гэтую шарагу, зараз у іх модна стала запудрыць мазгі і развесці на дэпазіт…
прывітанне ўсім.куды можна паставіць гэты фрыбет у раменбете хто шарыць падкажыце.
Дааа, я хвілін 30 размаўляў, яны то адно то іншае прыдумляюць:))))) нават смешна!!! А вам жа нарахавалі фрыспіны, у Моней трэил, гэта ён пра тыя 10, якія калі прайграваеш:))) потым іншае, потым трэцяе, я кажу коратка проста заблакуйце мяне, вы толькі што, кажу, сваё казіно 🎰 у якуюсь шарагу ператварылі, сваімі адказамі, заблакуйце, я дакладна не буду да вас болей дэпіць, колькі ён пасля гэтага мяне адгаворваў, напэўна яшчэ хвілін 15:))) у выніку як-небудзь праз пагрозы скаргаў толькі заблакаваў, навошта вам гэта:))) да каб праз год-два, забыўшы гэта, кажу, не дэпнуць вам!
Проста адвернуў мяне ад казіно сваімі фразамі!!
Вось яшчэ адно цуд-казіно. Кожны тыдзень высылаюць мне на пошту бездэпазітныя бонусы, заходжу ў акк пішу ў чат, навошта дасылаеце на пошту бонусы, калі для РФ забаронены? Адказ забіў “паколькі вы не ўнёслі дэпазіт на працягу першых 30 дзён пасля рэгістрацыі, вы не можаце выводзіць грошы”. На хера, пытаецеся ўвогуле мне лісты шлюць?)
футбаліст
А я выдаліў гэтую кантору, стала выклікаць у мяне негатыў, пастаянна люстэрка не працуе нават у іхнім тг. ды і такія ўмовы фрыбета, мякка кажучы не інтрыгуюць, з такім агульным кэфам і макс кэшам у 1500, ну гэта такая сабе шчодрасць…)
дженоа торино на нічыю стаўіў папаў, норм, пашанцавала
А вось і адказ ад казіно – дакладна такі ж я атрымаў у daddy і думаю, што ў cat адкажуць аналагічна, у агульным крамa 4 luck прадае простэрэлы тавар
Так уручную ўсё ок
Далі спінчыкі 8р,я нават не знайшоў слота для адмывання,мінімальная стаўка ва ўсіх слотах ад 10р
Напішы адміністратарам латеста,усё вырашаць. У мяне была такая ж сітуацыя з плейфортунай. Толькі я не памятаю, каму я пісаў, Проніну ці Леніну.
Што тычыцца промо – пісаць Леніну
Шось не працуюць коды🤔😕
Хз па мне нармальная кантора па многіх параметрах вышэй на галаву чым тыя ж роялы і многія іншыя бк, казіно, але як кажуць на густ і колер таварышаў няма )
Практычна іззі 1,5к першая падзея, матч трохі былі моманты 2:1 ляталі ў першым тайме Манчэстэр Сіці, але ў другім запалілі па поўнай.
Вывелі без лішніх слоў за 15 хвілін .
Якаясь шляпа) і з таго, і з гэтага. І без іх і ў ручным наборы ўсё роўна выходзіць паведамленне:
” Няправільны промакод ”
Для пін ап юа,не ру
Дзякуй,актываваў.Парні гэта для пін-ап уа,валюта грн
Pin-up кропка ua
Трэба было яму паказаць, напісаць пра гэта – так мінусаў нахапаўся, я ж не паставіў, увогуле іх рэдка ставлю, тым больш у бездэпах людзі стараюцца, шукаюць, дзеляцца .
А для РФ рэгістрацыя там ёсць ці з тымі ж дадзенымі можна ўвайсці, як і ў ру ці гэта толькі для гульцоў з Украіны?
толькі для ўкраінцаў,вывад і дэп укр карта,термінал
Ты з якойсьці паралельнай сусвету, калі такія пытанні задаеш?
Пасланец з Маня-мира прыехаў да нас на зямлю.
Да ведаў на 99% што РФ міма ясень пень самі ўсе мы ў курсе з чым гэта звязана, да гэтага таксама бк, покер Украінскі заблякавалі ўсіх з РФ і ў многіх канфіскавалі не выплацілі выйгрыш, проста для ўпэўненасці ўжо на 100% удакладніў інфу і не больш, тым больш я не ў курсе за кожнага форумчаніна хто адкуль, многія адпісаліся што актывавалі а адкуль яны не быў у курсе, не муці ваду ) кароче ўсім ПИС ✌️
Віншую! А мне трошкі не хапіла, падвяла вера ў касатак, пабаяўся браць перамогу ці фору 0, бо даўно перамагаюць, нават будучы андердогамі, а баффала, як правіла, забівае кучу, як і касаткі ўвогуле, рызыкнуць не хацеў – тб. узяў, гэта і стала Ахілесавай пятай майго прэса… а так хацелася х2 або форy 0 на іх уткнуць, крыху не дацягнуў…
Так усё нармальна, стандартнае пытанне, для гэтага і створана тэма, абмяркоўваць, даведацца, пытаць