Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,457 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Яны даўно добрыя плюшкі давалі, а цяпер відаць толькі такія.
Рэбята, добрай раніцы, каротка буй даў 50 фс за пацверджанне пошты, я адмыў, ці дашуць на вывад, калі не было дагэтуль дэпа, і ці можна было ўжо выводзіць з проміка?
Не, абнуляць, як паставіш на вывад, скажуць патрэбен дэп паміж бонусамі
Сутыкаліся з такой сітуацыяй? Быццам не прамо ўводзіў, самі далі бонус…?
Калі так, то турык ці што хаця б пакатаць…
Калі ўпершыню выводзіш з прома, то мак кэшаўт 3500. Ну і верыф запытаюць адназначна. А так вывад у сярэднім ад чау да трох.
Я разумею, тут кешаут 12250 (2450 з канвертацыяй 5), гэта мне далі 50 спінаў за пацверджанне пошты, але да гэтага я выводзіў з прома-кода і не рабіў пасля вываду дэпазіт, вось думаю, спішаць-не спішаць баланс,
Ну я прома ўводзіў, паставіў на вывад і брытва😁а што да тваёй сітуацыі не ведаю, паспрабуй вывесці, потым адпішыцеся што і як
Ды су..ка… +12250 упала)
і чарговыя спіны рамена далі 9к у сабаках), ў сэнсе мыць 270 к
Віншую!)
дзякуй)
Дэпазіт патрэбны менавіта паміж вывадамі з бонусаў. Унесі мінімалку, крутані яе і вывядуць! У горшым выпадку дэп пакінуць – бонус спішуць
Не працуе
Таксама х і джой праверце 1к фрыбэт альбо страхоўка, магчыма індывідуальна.
У раменбеце быў фрыбэт, але некаторым выдалі страхоўку .
Фримен што за контора ?
быццам ён хацеў напісаць фрыбет, але атрымалася Фримен)
Спрацавала, уводзячы ўручную
Таксама ў джой і рамен залічылі, але мне стаўкі без рызыкі, фрыбетаў не далі, рызыкнуў у джой касарчык закінуў, сёння юфсі, ні разу там не адыгрываў і не выйграваў са ставак без рызыкі, 5к уліў гэтымі стаўкамі без рызыкі, як заклінанне нейкае, можа сёння пашанцуе, тут ужо справа прынцыпу…
Усіх з надыходзячым Старым Новым годам !! Падкажыце дзе дэпнуць пад бонус , з мінімальным вэйджэрам або калі ў каго бонус код у ваваду .
Фримен – гэта свабодны чалавек,а не кантора) а сур’ёзна – апечатка, ФРЫБЭТ
такая ж барада, рызык фрыбет 500 за свае) пзда шчодрасць
Рамен сапраўды налічылі 500р фрыбет, дзіўна. У астатніх стаўка без рызыкі.
За што гэты рамен пастаянна налічвае, колькі трэба дэпазітаў для гэтага зрабіць! Я адзін дэпазіт зрабіў пад 200% і ўсё, ні аднаго бонуса не было, частенька заходжу, гляджу, нічога ніколі няма!
Тое самае. А вось таму, у каго ніводнага дэпазіту, пастаянна бездепы падкідвае)
Дэпаліў пад усе вітаньні бонусы, вывад быў усяго адзін, ніколі нічога не налічвалі ні фрыспінаў, ні фрыбетаў толькі за дэпазіт, сёння ўпершыню выдалі фрыбет 500р без дэпазіту сам у шоку ад іх шчодрасці ) так, што хз рандом .
Выпросіць бяздеп не ўдалося🤣