Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,841 Адказ
|
622,981 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Навошта скідаць смецце, якое не вывеюць?
Гэта за мін. дэп 1 дог?
З чаго ты ўзяў што гэта смецце!!??? Пакуль Расію пад забарону не паставілі ўсе цудоўна выводзілася і гулялася лепш чым у роялях
Так
Так, дэпазіт патрэбны, учора таксама спрабаваў, потым са саппортам размаўляў. Х3 ад дэпазіту яшчэ трэба адкаціць, карацей, правілы – дрань. На СБП вывад ад 5К. + камісіі на вывад канскія.
Прачытайце іх бонусную палітыку, калі нічога не парушыў, калі ў гэтым упэўнены – стварай скаргу…
Не не яны,у чэмпіёна свая ўласная платформа,свой рухавік,а джой і ікс гэта поши,адно цэлае!
Б).уй любіць мозг рабіць пры выводзе, калі ты не верифікаван! Гэта іх старая фішка! Таму, пакуль цалкам не верыфікуеш рахунак да гульні, лепш туды з дэпо ўвогуле не лезь! Наслухаешся дасылаць селфі і фоткі потым.
Так бывае пішуць, што зараз верыфікацыя не патрабуецца… І не даюць верыфікацыю
Вось я таксама гуляў там пару гадоў, пакуль пару тыдняў таму яны мне не вырашылі мозг вынесці, выводзіў з бэздэпу. Усё!!!! Нават бэздэпы больш пас не бяру, праз скаргу аддалі гэтую цудоўную 20 к, але гэта ўжо было справа прынцыпу! Больш ні капейкі туды не суну.
Яны абавязаны згодна са сваёй )))ліцэнзіяй гэта рабіць па правілах працы і галоўнае! па жаданні гульца ў першую чаргу. Шлеш ім скрын іх туалетнай ліцэнзіі ў р..ло сапорту і ставіш перад фактам! Проста яны забурэлі там і расслабілі булкі))), ад неработы і малага ліку гульцоў! Ну не хочацца ім вэрыф рабіць і час марнаваць, а раптам гульцэ патэнцыйны не дэпне і не будзе гуляць далей!? Тым больш, што там дно мёртвае і гульцы таму і не затрымліваюцца! Увяздзе пф і ..уй – гэта адно і тое ж, я ўвогуле не разумею, навошта ў ..уй лезці, калі сама матка пф цяпер дно і скам стала!
Хутчэй за ўсё! Так, усе такія казіно
Не ўсе),сябар!ёсць профі спецы і ў он-лайн бізнэсе граматна працуючыя.
Ну можа
Я сутыкаўся з гэтай помыйнай, скам-канторкай прыкладна год таму: яны пасылалі шчодрыя падарункі на мін-дэп, так вось я тады яшчэ пісаў пра іх, што гэта лохатроншчыкі, студэнты-праграмісты, якія сляпілі на каленцы ў падвале гэтае казіно, мне там увогуле навесілі столькі лічбаў/лабуды, якую я не актываваў, там усё нацэлена на развод на дэпазіт – пасля дэпазіту з грашыма можна адразу развітацца, таму мой савет: выдаліць і забыць усё, што звязана з гэтай помыйкай!
па спасылцы трэба рэгіцца ці не?
я па спасылцы з пошты рэгістраваўся, але перакінула, відаць, без рефкі, але я не ўпэўнены, адпраўляў спасылку ў асабіста аднаму хлопцу, не адкрываецца, устаўляю ў браўзэр – адкрываецца, хз як гэта ўвогуле
у буі лутбокс адкрыў ён лагануў і цішыня ))))
адкрыў другі раз усё позна))
3 лутбоксы падрад у буі, я везучы атрымліваецца…ахах)
а не, 27 снежня, мабыць, пусты бокс быў
Пацвердзіў пошту нічога не далі , табе адразу прыйшлі фрыспіны ці праз колькі часу?
калі ты пра rooli казіно, то можа трэба па спасылцы з пошты рэгацца
Хутчэй за ўсё па спасылцы з пошты мне нічога не прыйшло