Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а ў умовах акцыі напісана што можна гуляць на бонусныя
ТАК НІБЫ НАПІСАНА ДЛЯ ЛЮБОЙ ГУЛЬНІ Ў ЛАЙВ-КАЗІНО
Дзе ты ў іх правайдэра пнг знайшоў?
у рулетку заходзіў таксама 0 я хз. саппорт пакуль адкажа і бонус згарыць…)
пры ўмове выканання пункта 1.3 😏
Дык нейкая муть, гэта ўжо перабор з маркетынгам, нават гуляць там няма ніякага жадання, з такімі зразумелымі правіламі ў такіх установах яшчэ і мусіш застацца…
Табе трэба адыграць у словах на свае 25к, а затым ты атрымаеш 1к і яго трэба адыграць х30 у адным слоце. Цуды маркетынгу.
Ого леон закруціў
ён пра Чэмпіён пытаўся, да пры чым тут Болівуд)
Мне ў ялочнай акцыі Риобет апрача фрыспінаў і СР ужо ўпалі эквіваленты 5к і 25к рублёў. Ня падобна на нічога.
Прагледзеў башка забітая была…)
Эх, трохі не пашанцавала, так і ведаў, што вяртанні ўлезуць, ну ладна, хоць не прайгрыш, абідна, досадна, але ладна, на халяву і 9к зойдзе, падкачалі юфсі баі толькі пасля 20-га, так бы каэф можна было ад 10 і да 5 лавіць смела, а тут першыя матчы прабілі тб., ад якіх не чакаў, па тыпу Бостана…
што гэта за казіно?
гэты фрыбэт такі тоўсты за што?
разыгрыш перад нг быў у тэлегe у пінапа, першае месца заняў 10к фрыбэт далі, не змог стан скалоціць…)
пінап
Зноў даслалі фрыкі ў сабаках, учора дасылалі, сёння таксама, сёння нават дало бонуску, толькі выйгрыш не змяніўся 500р – там у іх па скаме ў спінах прапісана…
паняў
можа хто не рэгістраваўся ў bc game… даюць кола пры рэге, а ў ім у сярэднім выпадае эквівалент 5 долараў, можна мыць на іх х60, здаецца
Чэмпіён – норм! Але выводзяць часам не вельмі хутка. Але шарага адносна сумленная. Гуляць можна.
Пал мульта вывелі, замарочак наогул не было, за 3-4 гадзіны ўсё вывялі
Бро, а чыёй гэта сетка, Чэмпіён? Гэта ж не Джой і Ікс?
Ніякага кола там не даюць<ён ад 8 лвла
пры рэгістрацыі далі, а калі дасягнеш 8-га лвла яшчэ раз дадуць. можа па рефке трэба рэгіцца, я з канала чессика ў тг па спасылцы пераходзіў
Мне таксама здаецца далі калі рэгістраваўся,і тады 1 раз у суткі давалі яго круціць
Промо не працуе, для іх актывацыі патрэбен дэп ці дастаткова профіль запоўніць?
паспрабуй выдаліць апошнюю літару і зноў яе напісаць