Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,818 Адказаў
|
622,090 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
цяпер па панядзелках сталі даваць фрыспіны?
да я сам не зразумеў, ну здаецца, не, гэта разавая акцыя напэўна ад іх, дарэчы ў той чацвер увогуле нікому не налічвалі фрыспінаў, паглядзім, што ў гэты будзе
ну тут я з табой згодны, 5 баксаў улетэла без ніводнай сыгроўкі(у мяне)
Крыптабос налічыў учора ФС, як ні дзіўна, хоць чацвярговыя ФС не налічваліся месяца 3, фс далі 900р, пік балансу быў 7к, 89% адмыў, рубільнік аддачы паходу адключаюць, проста рэзка ўсё перастае гуляць 😁
зеркало 53 не працуе,як заходзіце в слотум,новое есть?
мяне па ўсёй сетцы адключылі гэты фрырол…
вырашыў 200 спінаў сёння ўзяць у дэдди 11% адмыта аддача лютая(((
унлім і крыптабосс деп 2к на піку 50+к здавалася б вось перамога, але ўвы як ты заўважыў рубільнік рэзка мяняе гульню па стаўцы 10р можна 25к заліць лёгка без бонуса…
Вывелі 8 к як не дзіўна, дэпаў не было, запатрабавалі скрыншот з асабістага кабінета мабільнага аператара
Павезла.цуды пачынаюцца😁😁😁
Вось таксама ФС вісцяць пад деп (200 ФС) за 1500, але макскешаут х10… Думаю пакуль)) Я як 10к з бездэпа вывёў у гэтым Дэдді, так быццам падрэзалі па аддачы…)
200 спінаў было за 1к дэп макс кэшаут х5 на бонус такі браў і вісець аналагічны твайму яшчэ адзін))
GENTLEMEN777 казіно чэмпіён
1000 бездэп, Вагер 30, паскорыцеся – актывацый вельмі мала
Куды спяшацца?)
Казіно чэмпіён, ужо папраўіў
GENTLEMEN777 чэмпіён казіно
гэты промакод ужо актываваны
Дык усё там ужо… Цягнік паехаў))
А максвін з гэтага бездепа які пасля адыграшу? Не цікавіліся?
Умовах х20 макс кэшаўт, вагер х30 .
якаясь лажа гэты криптобэт, зрабіў дэп заходжу ў слоты і не магу пакруціць, пастаянна нейкая памылка выпадае, і сума на балансе знікае, у каго было такое?
Starda казіно I0UCHR24
Гэта шляпа шляпная, гэты криптобэтспортс. Абходзь такія канторы бокам. Нават тут на форуме можаш пачытаць пра іх.
Што дае гэтае промо ў стардзе?
У які слот гэты бонус і дзе яго шукаць, падкажы, калі ласка
Піша, прамо паспяхова захавалася, але яго нідзе няма
заходзіш у дэпазіт, выбіраеш там баланс, яны там, адтуль і ў слот заходзь