Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,872 Адказу
|
624,613 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У профілі трэба злева
у цябе атрымалася іх запусціць?
у мяне пастаянна памылка сеткі
Без праблем адчыніўся слот,дало 200+₽ зліў за 2мін
Дзякуй, амаль трэшку дало, у гэтым жа правайдары ўжо да 15 апнуў па 50р)
Можа яшчэ камусьці ўпала
Дзякуй, актываваў – нават не спадзяваўся, што паспею, а тут такі падгон ад душы, якраз пакруціць хацелася!)
ахрынець, у сол 10р дало за 30 кручэнняў, такое ўвогуле законна? Але за шанс адназначна дзякуй! Можа ад таго, што я ніколі не дэпаліў у сол)))
Народ, скажыце, хто выводзіў з казіно Аврора бабкі на крыпту, раніцай паставіў на вывад 45к, час ужо вечар, а вывад яшчэ не прыйшоў, ні ў адным казіно так доўга вывад я яшчэ не чакаў, звычайна на крыпту ў працягу 2-3 гадзін прыходзіць. А падтрымка вось што піша
Так, дзякуй, я так і зрабіў, налічылі. 50 спінаў па 2.50
Там 3 слоты на выбар, у 3-м па 4.5₽ або па 4₽ дакладна не памятаю
Вывядуць, не панікуй, з криптобетспорт мне на літок па 48 гадзін выводзяць. У мяне такое ж самае было ў Авроры з вывадам на карту, тое ж самае адказалі, у выніку праз нейкі час вярнулі кэш і сказалі паспрабаваць зноў, былі праблемы з якімсьці плацежным шлюзам.
Так я не панікую, проста мне звычайна хутка бабкі на крипту прыходзяць, а табе колькі па часе Аврора выводзіла?
Піша”Памылка актывацыі промакода”Гэта я не паспеў атрымліваецца?Можа толькі для дэпазітаў.
15 хвілін – 2 гадзіны.
У каго такое было ў Sol?
Вось бачыш, 2 гадзіны, а мне ўжо 10 гадзін выводзяць
Калі з бездэпа выводзіш і даўно не депаў, то могуць зрабіць праверку і пасля запатрабаваць дэп, роўны бонусу, адкруціць х3 і толькі потым выводзіць.
ТАК І ЁСЦЬ👆
Я ж кажу, гэта калі ўсё ў парадку з якія-небудзь іх шлюзамі. Апошні вывад у мяне прайшоў з трэцяга разу. Два разы таксама зацвярджалі, па 5 гадзін чакаў, вярталіся і толькі на трэцім атрымалася. Я хз, што там з іх крыптаю, можа, якіясь пацверджанні чакаюць. Папытай у іх нумар транзакцыі і сам правер.
Я ж кажу, гэта калі ўсё ў парадку з якія-небудзь іх шлюзамі. Апошні вывад у мяне прайшоў з трэцяга разу. Два разы таксама зацвярджалі, па 5 гадзін чакаў, вярталіся і толькі на трэцім атрымалася. Я хз, што там з іх крыптаю, можа, якіясь пацверджанні чакаюць. Папытай у іх нумар транзакцыі і сам правер.
У мяне так у еўра па 40 цэнтаў. Наваліла 28 еўра. Але не адкруціў, канешне))
Зразумеў, будзем чакаць
Было даўно)) Калі падчас адкручвання бонуса пакідаў упаўшыя ФС нібыта на потым, а пасля адкручвання (сума ж абмежаваная) выводзіў, дэпазіт там 500 і адкрываў захаваныя бонускі… Ну яны перасеклі гэты фокус, натуральна. І паведамленне было стандартнае. Так што калі ў цябе якое-небудзь парушэнне правілаў, то пакінуць толькі тое, што належыць)))
Прабуйце ў раменбет LUXGRLPQPAHQ,дэп паміж прома. Актывацыі абмежаваныя
Косар прыляцеў аднак з вэйджарам х10. Рэспект))
Так і не змаглі адказаць нармальна.Магчыма з той прычыны, што да гэтага я отыграў бездэп і ў мяне вісяць 6000р на балансе?Вывад на крыпту адхілілі.Патрабавалі дэп 1000р.Паспрабаваў растлумачыць, што іншыя казікі на крыпту бездэп выводзяць без верыфікацыі.Не, «вы павінны ўнесці дэпазіт 1000р!» і ўсё.Хто выняў адтуль выйгрыш?Што‑та сумняваюся дэпаваць туды.