Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,716 Адказаў
|
615,946 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што датычыць чс. хз. а вось ніжні і верхні пул – цалкам разумнае тлумачэнне, нібы тыя, што трапляюць у ніжні пул, маюць абрэзаныя выйгрышы і рэдкія бонускі, іхняя сесія адназначна прайгрышная, але вось як і наколькі яны трапляюць у розныя пулы – гэта пытанне…
Леонбетс стабільна падкідае 50 спінаў па 50р без вагера на ДР, зараз увогуле па 2 разы на тыдзень 100% на дэпазіт кідаюць, адзінае – вывады ў іх доўгія на піастрыкс, на эфір пару разоў толькі хутка выводзілі
Рэбзя ў казіно х быў промо?
burningsun-YZYPGUQIX27GM
але гэта ваздан жа па 10р, не раю браць увогуле)) лепш заўтра ўжо пачакаць
Зразумеў, дзякуй
А мне здаецца, што само казіно тут ні пры чым, а кіруе гульцом правайдэр… г.зн. заходзячы ў новае казіно да якога-небудзь правайдэра, ён цябе ўжо ведае, калі, вядома, ты раней гуляў у гэтага правайдэра… вось і вядзе цябе па 96% ртп… т. е. апрыёры ты ў мінусе ў любым выпадку на дыстанцыі… адсюль мне падаецца і ёсць здагадка, што пачаткоўцам шанцуе, бо правайдэр цябе яшчэ не ведае і яму трэба, каб ты запомніў першыя гульні ў ім, і нярэдка дае непоганы плюс. Колькі было выпадкаў, што пасля непаганага выйгрышу ты выводзіш бабло і праз дзень ідзеш у іншае казіно і зліваеш у тым жа правайдэры, у якім насвіціў? Таму што цябе ведаюць і адпаведна ртп выраўноўваецца да заяўленых 96%, ніякага абману, але ты ў мінусе адназначна. А ўсе выйгрышы стрымерскія, так мне здаецца таксама праўда, але яны ўсё роўна ў мінусе. Але гэта мая здагадка тычыцца толькі казіно з ліцухай, дзе гульні ідуць з сервера правайдэра. Бо калі мы заходзім у слот, па сутнасці мы пакідаем старонку казіно і гуляем на серверы правайдэра, а ён цябе ўжо ідэнтыфікуе….
А я і гляджу,не працуе,дэпаў не было.
Упэўнены, што не, такога быць не можа. Можа быць няўдалая паласа, прычым і на год, і на больш!
Вось у мяне то за тыдзень кожны дзень па х1500 і больш,а бывае і пару разоў на дзень,а цяпер ужо чацвёрты тыдзень пайшоў,адзін раз толькі х450 быў,а астатняе да х200 і тое вельмі рэдка
Бедны.. мне б твае праблемы, у асноўным твар суеш і баланс вышэй дэпазіту не падымаецца і бонусы х0-х20…
Афігенна не ўстаць)) І па якіх стаўках такое шчасце?)))
10-20 руб,зрабілі з мяне ўдачліўца Прывітанне, канфетка!…ь, а толку ????? Адзін поінт у мінусах. Шчасліўчык! Хоць на працу не хадзі….
Сядзь гуляць у адным слоце палдня і будзе табе х1500 і больш, пытанне колькі ты да гэтага ўжо ўліў!
Вось калі заскочыш у слот і адразу словіш, так, цяпер рэдка стала.
Пасля відэазванка праз суткі разблакіравалі акаўнт, цяпер застаецца вывесці грошы.
не ведаю мне 2 разы шараў дало і міні 15$
у гэтым ёсць логіка, але ёсць правайдэры і казіно, у якіх, дапусцім, за 4 гады мне ні разу не пашанцавала, больш х200 не бачыў у слотах, дзе тыпу ўсе заносяць. значыць правайдэр проста на мяне куй паклаў))
значыць усе казіно і правайдары супраць мяне😁
Логічна, толькі калі б яшчэ казіно не дамовіліся аб RTP з провайдэрам, а пастаўлялася ўсім аднолькавае, то было б менш пытанняў да казіно, а так мы можам і не ведаць падчас гульні, што нас перакінула на левы сервер. У век нашых тэхналогій падмяніць сервер і радок адрасу, думаю, нічога не каштуе, а ўсе гэтыя прыёмчыкі тыпа пра правай кнопцы мышы і глядзець у падрабязнасцях адрас – лічу гэта такой сабе забавай. Цяпер могуць такія эмулятары зрабіць, што і не заўважыш, калі перабросіць, хз. Мы ж лудзікі заўсёды будзем шукаць логіку там, дзе яе няма, але тое, што казіно для ру сэгмента горш гуляе – гэта факт!
Каму-небудзь спрацавала? Дэп быў, піша No offer for this code.
У мяне запыталі верифікацыю, пасля спрацавала
я ў першы дзень запуску анліма, задэпіў 10к пад 100%, бонус, на апошніх рубліках словіў у прэлістным NetEnt х2000 па 200р, амаль палова лямa на балансе, адмыл вагер ЛЯМ, пашанцавала што ліміта на вывад не было.
хутка вывеў 600к на крипту. у криптобоссе таксама час ад часу пагуляе мікра, Endorphina, але раз на раз не прыходзіцца.
дa я там верыфікаваны гадоў 6 таму яшчэ, раней пастаянна катал 🙂
у якім слоце ў нетэнце? каб нетэнт х 2000 даў, гэта зоркі павінны ў лінію на гарызонце стаць))))
БЫВАЕ ТАМ ЯНЫ З АБМЕЖАЕННЕМ
А табе праз што званілі, праз whatsap?
Усім прывітанне, у Аврора яшчэ працуюць коды?