Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,519 Адказаў
|
608,844 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а што за казік
Ёсць у каго ў джой і икс промікі паміж дэпамі?
сёння аўторак так бы мовіць )) а яны ўсё жыццё па серадах-чацвяргах былі ))) цярпенне!
Booi NFVJMJydAN
Хто-небудзь адсюль выводзіў?)
BET24/7
зноў я не паспеў,сссссссссссссууууука
Хутка яшчэ напэўна будзе, так што сачы😆
чаму ты іх у бездэпы не кідаеш там хаця б апавяшчэнні прыходзяць,калі мінусы ні на што не ўплываюць як казалі тут
Я зараз выводжу. Дакументы патрэбныя: пашпарт і відэа з пашпартам для іх. Выводзяць доўга – каля 8 дзён
Дзе там на буй промік лавіць?)
Праз што зрабіў дэпазіт?
Ну прам фрэш здзівіў, депал пару раз па 300р за апошні месяц, ва ўсiх роялах змянілі бонусную палітыку, ні дрипы ні старды, ні монро, я думаў, што ніхто, а аказалася фрэш падарыў 2к, у іх што розныя бонусныя правілы? сетка ж быццам адна…
мяне абрэзала з 700 еўра да 100
там 100 еўра звычайна максімальны вывад.
Сетка ўсё роўна ў іх адна! І любы супрацоўнік, напрыклад Фрэша, выдатна так бачыць колькі ты праліў або, напрыклад, падняў у тым жа Легзо або Роксе! У іх стата агульная на ўсе праекты! То-бок, такая магутная база даных па ўсіх рэгах у сетцы! “Таму не здзіўляйся! Табе магло прыйсці з такім жа поспехам і з Рокса. Усё гэта неістотна! Відавочна Фрэш больш за ўсіх да канца месяца патрэбны ў гульцах_)_))) ну і ў грошыках таксама! Таксама”! Калі цябе забаняць за што-небудзь у адным казіно сеткі, то аўтаматам занесуць у чорны спіс паўсюль і адразу без лішніх размоў! Таму знай гэтую інфу дакладна на будучыню)))! Рояллы дагэтуль кантралююць істотны сегмент ру рынку онлайна, а з запускам новых праектаў тыпу Дрып, Легз, Старды і Монро ў іх радах вельмі паболела гульцоў! Вельмі! Грамотны ход!
крыптабосс падняў ртп, пара бегчы да яго заліваць бабло, а то я думаю 30 дэпазітаў, 0 выводаў у мяне. Ну зараз як заігрывае, азалатзіць )))
Ахахаха, падтрымліваю
так што казіно не мае права рэгуляваць ртп, толькі правайдэр)
ну ў абарону крыптабосса, рабіў два дэпазіты ні адзін не з’еў, норм даваў, а анлім так увогуле з 10к 130к даў)
Бо яны самі, атрымліваецца софт пірацкі, казіно скам🤣
куй ведае адкуль вы такія бярэцеся, у ўсёй іх дзіркаватай сетцы немагчыма выйграць, макс ртп ага веру.
казіно можа ртп у нейкіх межах круціць, але відаць не ніжэй мінімуму ад правайдэра. Але зноў жа хто яго ведае як там на самой справе, колькі было касякоў з заніжаным ртп у розных ру казінах, вось покердом 70% у плейнго было, цяпер хз паднялі ці не. У Мерс казіно трэпуцінскім увогуле ўсё на мінімум выкручана, морда жадная сволач. У джой і іксах заніжалі ртп таксама да мінімуму, калі партнёркі рэзалі, цяпер хз
я норм, у анлім падліў ужо і ў криптобос, але вось апошнім часам хексо накінуў 30к, вывеў з 3к
Сапраўды “панёс” нямала людзей!rtp -рэгуліроўшчыка …аць іхнюю!
Ну закруцяць табе гайкі, вось пагуляй, падэпай у іх, паглядзі на дыстанцыі, я таксама першы деп падняў у криптобоссе яшчэ калі толькі крыптай можна было дэпіць у іх. потым усё, пізда руліць, усе депы ў мінус, усе бездэпы па 100-200 рублёў са спінаў таксама ні разу не адыграў
)))))))))))