Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,343 Адказу
|
602,250 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я яшчэ не вырашыў! думаю на карту або на крыпту на карту кажуць грошай не трэба толькі пацверджанне тваёй карты
а на крыпту?тыпa зноў папоўніць з крыпты?
Проста на вывад пастаў
Як вы 50х то адкруцілі. Я на тое рот глядзеў. Немагчыма
Прывітаю ўсіх нармальных і адэкватных! У мяне такое пытанне: хто гуляе на ру букмекерах, тыпу виналайн лігі і ім падобных – яны даюць што-небудзь на дзень нараджэння? можа хто ў курсе?
2 дні таму на дзень нараджэння олимп паслаў фрыху 500, хаця я там не стаўлю, леон скінуў 250 руб фрыха, і фонбет 777 руб фрыха. Аб іншых сказаць не магу, магчыма не далі, таму што я рэдка стаўлю ў іх
Зразумеў, прыняў, запісаў, дзякуй! Будзем чэкаць…)
мне нічога не падарылі
А якія верыфікаваныя?
калі ты пра Аўрору , то сам у шоку але ўдалося адбіць , амаль суткі граў зараз на балансе 80 к р , буду папаўняць з карты і спрабаваць выводзіць , можа вывесяць , хоць ёсць велізарныя сумневы што не вывесяць грошы
вывелі на крипту з Авроры за гадзіну, селфі папрасілі з лісточкам і датай. Дарэчы, з 15 к камісію яны ўзялі амаль 1000
калі стабільна не гуляеш, то могуць забайціць што-небудзь добрае даць. майму сябру Fonbet даў 1500 фб, я гуляю стабільна ў Pari і Fonbet, Fonbet даў 777р, а Pari наогул клоуны далі 1000фб за дэпазіт 1000))) Тут усё індывідуальна
я 2 дня дрочыў там, больш за 50 рахункаў зрабіў, вось пафартаніла, нарэшце
абузер)))
часы такія нідзе ні хера не грае,приходзіцца ўключаць жуліка))
і як яны не спалілі мульцікі? як ты рэгіўся ?
так,і жалеза кожны раз падмяняў
У якіх слотах можна адыграць? Менавіта назвы. Што нармальна грае
што за ты хакер, а жалеза як падмяняць?
калі аврора то я толькі BTG граў
скачай 2 праграмы CCtools і TMAC і мяняй дадзеныя кожны раз,і чышчы кукі само сабой,калі што можна спампаваць ананімны браўзер, у інтэрнэце пашукай бясплатны.
гуляй у што сам думаеш і ўсё, што ў аднаго заходзіць – не факт, што ў іншага будзе
чэл, ты ….., пасля такіх паведамленняў аккі натоўпам паляцяць на аўдыт
тут на форуме ёсць іх прадстаўнік…
вось што пішуць і хрэн што зробіш. калі трэці раз адменяць я тады нават не ведаю
я сам паставіў на вывад на карту , чакаю , напісана ў працэсе а што будзе далей не ведаю , такая бяда была ў мяне ў joynus я разоў 5 паставіў вывад адхілялі , але потым усё роўна выплацілі , сказалі што на баку банка нейкія праблемы