Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,379 Адказаў
|
603,743 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сам актываваў,через паўхвіліны ён быў тут
Тры 777 у лінію. 1 лінія выпала(пасярэдзіне)
Так, Жэняк скідай, на ўсіх не ўгодзіш ведаеш жа, няхай мінусуюць, калі не паспеюць. Я ўвогуле стараюся не мінусаваць, бо мы размаўляем па-свойску і крытыка тут недарэчная. Скінуў – маладзец, а хто паспеў таксама маладзец будзе🙂
Можа, так спачатку паднімем, а потым адстіраем
🔗
У цябе ёсць люстэркі для Расіі? Не магу зайсці. Я з адкрыцця зарэганы, але яшчэ не дэпаў. Калі ў усе казіно дэпіць, нават мінімалку, афігееш🙂
cosmicslot1 я гэтым гуляю, спрабуй мяняць лічбу і яшчэ яны ў тэлеграме ёсць, паглядзі там можа інфа ёсць…
🙂
У Авроры з другога проміка адмыў, зрабіў дэп, вывёў на піастру за хвілін 40, паспрабаваў яшчэ ўнесці іншы промік на бездэп і спрацавала!
Аўрора выплаціла 28к на карту за 30 хвілін.
А я выпадкова, не наўмысна паставіў у Тандеркіку стаўку ў 5000 рублёў, а хацеў 5000 спінаў пакуль у магаз схаджу і назад. Гляджу – на 2 спіны не хапае, я ахрэнеў. Было 6500 з капейкамі, а стала 1500 з капейкамі🙂
Toki Time
Збс, што вывелі, бічаю, на дэпазіт няма🤣пайду покручу да 15к, хоць бы не замазаць, заўтра аванс вазьму да деп ну, хаця б яны ніякіх умоў не прыдумалі да заўтра 😁
Пайшоў прайграваць астатнія 1500 драўляных па 100 р і 3000 на базу вярнуліся, а астатнія ў гасцях😁
Наступны, натуральна, панізіў да соткі, слот жа нізкавольтны і на табе 2 і 3 барабан блакітныя – 2 лініі выйшлі і 3000 з капейкамі коратка Тандэркік адразу вярнула. Ура🙂
Не ведаю, колькі ў вас каштуе спін, але 5000 драўляных. Я першы і апошні раз так паставіў. Трэба ўважней быць, здаецца😁
Так што будзьце ўважлівыя са стаўкамі і спінамі ў Тандеркик правайдары. ІМХО
Toki Time пакуль балiк трымае па мінімалцы🙂 Паглядзім
Я перавёў у Расійскія рублі, аказваецца, гэта ўсяго 55 долараў. А стрымы звычайна робяць па 100 долараў за спін і потым адпачываюць за мяжой🙂😣
Блін, браты, дзякуй. так выручыли з гэтай аўрорай, я ўжо думаў пра*баныя бабкі – нуль, адмыў бонуску, знайшоў 700 р на дэп з піастраў, вывёў і цяпер ёсць радасць лудаманскай душы ))))
Тожа Аврора прынесла сюрпрыз👍👍👍
Хто мае на піастры 700,? 😁было 16к засталося 13к(замажу таксама баюся, калі ў каго ёсць, аддам х2
Добры дзень, можа хто ведае. Што здарылася з казіно Fizslots ? Чат не працуе, у тг не адказваюць, выплаты не выводзяць, турнірная табліца не абнаўляецца
Народ, у каго такое было ў Авроры: зрабіў дэпазіт праз пиатрикс, на вывадзе няма пиатрикс і як выводзіць?)))
Аврора дзве заяўкі на выплату адмяніла за 12 гадзін, спасылаюцца на плацёжнага правайдэра
Усё нармальна, галоўнае – не злівай. У Покердоме таксама адмянялі мне, нешта з плацяжом было.
як вырашыў?такая ж гісторыя