Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А ўводзіў дзе?
У касе спрацаваў у мяне
ппц, няўдача)
А яны хоць выводзяць? Ёсць сэнс адыгрываць?
Яны там муцяць і не сарамяняюцца, якось уводзіў прома, а ў слоты ўвайсці не мог, у саппорт напісаў – яны сказалі, што бонус мне недаступны і адмянілі, потым у тг. за падпіску яны давалі промікі, уводзіў усё нармальна, але выскачыла аконца на ўвесь манітор, маўляў, вам налічылі бонус па памылцы, адмяніце яго самі або звярніцеся ў падтрымку, пасля гэтага я адразу выдаліў гэту помыйку і ўсё, што з ёй звязана…
Даюц 100 рублёў, але каб адпрацаваць вагер х10, трэба ставіць па 10 рублёў, а інакш адыгрыш не ідзе. Я праверыў і ў правілах таксама прапісана. Выходзіць 10 спінаў па 10 рублёў. Ці спачатку па малому паднімі, а потым па 10 лупі, як у Эверуме:)
1. Адыграш бонуса x5.
2. Мінімальная стаўка 10 RUB.
3. Максімальная стаўка 25 RUB.
4. Тэрмін адыграшу 48 гадзін.
5. Пры адыгрышы ўлічваюцца як прайгрышныя, так і выйгрышныя стаўкі.
6. Бонус можна адыграць як за рэальныя, так і за бонусныя сродкі.
7. Улічваюцца стаўкі bet/win, ва ўсіх слотах акрамя (ставак на спорт, лайф гульні, Кено, пілот, infingame)
8. Гулец можа адмовіцца ад бонуса ў любы момант.
1. Мінімальная сума вываду: 100 RUB.
2. Максімальная сума вываду: 1000 RUB
❗Увага❗
У выпадку выяўлення дублюючых акаўнтаў, бонус будзе адменены, а ўвесь выйгрыш канфіскаваны.
Нічога не змянілася, як я з адкрыцця казіно зарэгістраваўся
Толькі зайшоў і пачаў гуляць, і на табе – падарунак пераднавагодні🙂
Гуляў у адным акне, у адну гульню. Зрабіў стаўку 3 у рулетцы Spinomenal і ўсё
Не ўкладывайце нават у гэтую помыйку КАЛлибири, а то толькі грошы аддасце дзядзі і ўсё. Мне нават за запаўненне формы не далі фрыспінаў, быццам я іх няправільна запоўніў, а запаўняў ад душы, ад сэрца гульца.Ліш толькі далі падпіску 50 рублёў на нейкую фігню, якая была паспяхова сліта ў нуль.
Вось так, панове лудоманы, на лям не дакруціў))) А так бы уууу…))) У Раменбеце, дарэчы…
Ужо ўсё,не паспеў😕
з Украіны можна там гуляць, пускаюць?
Мне шкада я актываваў мыл не адмыў…
Я яго ўводзіў у 19:30 Мск,ён ужо быў не алё
Я і кажу – фуфламёт!))
Хопіць ужо крычаць! У буй рэга ўсё па прома-акцыях – лепш скажыце? Ужо зразумеў, што я не паспеў.
А куды робінгуд прапaў, што-то даўно яго не відаць.
пайшоў у Шэрвудскі лес, падрыхтоўка нападу на багатых і раздача бедным😁
Штосьці даўно не вяртаецца) Ладна, не хачу спаміць не па справе. А то нас могуць пакараць.
у Крыптабэт спорт у дэпа вэйджэр трэба круціць? забыў…
Офтоп, але ўсё ж. А ў чым робін – крыса? Як па мне – у разы справядлівейшы за многіх і не спаміў.
Трэба. Спіны без вагера. А так у бонусаў ёсць патрабаванні да адыгрышу
Прывітанне, канфетка!…ць, я на фіг запутаўся з плацежнымі метадамі cryptobetsports. Там уся крыпта з прыстаўкай v 2, мне ў абменніку сказалі, што гэта розныя сеткі, блін як туды дэпнуць то, у мяне дапусцім у Trust Wallet няма гэтых v2 …падкажыце хто-небудзь калі ласка кк туды лепш задэпіць
І яшчэ мне сказалі ў чаце абменніка, што мv2 і .2 – гэта не адно і тое ж.. не разумею, блін
Хлопцы, думаеце, дзе мне ў анліме адмываць? Х3 ад дэпа маю на ўвазе.
выберы деп з ltc (лайткойн) і не хвалюйся. у цябе кашалёк ёсць які-небудзь?
Дык у чым справа тое, што ў лайткоіна іхняга таксама прыпіска v2, у чаце чакаю адказ….разабраўся, у іх ні якія не 2.0