Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,048 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а які там ёсць бездэп?
Былі промікі ў тэлеграм і Твітэр
Я заўсёды праз сайт заходжу kineko . Com
Хлопцы , а з cryptoloco хто-небудзь выводзіў?
Бездепы ёсць? Умовы хаця б раскажы.
Рэбяты, прывітанне, здаецца хтосьці пісаў, што выводзіў з Dragon Money, яны не махляруюць? (запытаў вывад на карту)
Дык нармальна яны выводзяць, брат 70к выйграў на карту – без праблем вывялі, я часта там ад 1к да 5к на піастру выводзіў, ніколі не было праблем…
Дзякуй! Слоты там нядрэнна гуляюць, а па часе звычайна як?
на пиастрикс мне за пару минут приходзілі, на карту брату на другі дзень вывелі, па-рознаму ў іх, але тое, што выводзяць факт, я часта туды па сотцы-дзве кідаю і вывожу, апошні раз 100р закінуў і 4500 вывёў, даўно пісаў што казік норм па аддачы ў параўнанні з многімі хвалёнымі брэндамі…
чота пиастрикса няма пры вывадзе, дэп напэўна патрэбны з піастры?я дэпіў праз сбп
.казіно ўжо напягае брат. Лепш комаўскай зоны няма. ІМХО🙂
Не зразумеў, калі шчыра
точкка РФ там лепшыя казіно з высокай аддачай па RTP😁
Што да гэтага – не ў курсе, я на карту ніколі ў іх не выводзіў, заўсёды кідаю на піастру, а там ужо па абставінах…
ЗЫ. На тг. іхную адразу падпішыся, яны часта промікі кідаюць і люстэркі там абнаўляюць, я, дарэчы, з промікаў мінулай зімы перад НГ добра ў іх выводзіў…
Калі занясе, тады зразумееш😁
Падкажы, калі ласка, мін дэп піастры ў др мані, калі 100, то адмяняю, спытаю, ці хто не хоча памяняцца соткай з піастры на спб))
Дык я граю па дробязях, макс 40к выводзіў, у асноўным капейкі
30р.
Пра нічога не кажа🙂
ёсць добрыя людзі з 30 руб ( з соткай)на пистриксе , прышлю па СБП
дапамог бы, але ў сябе цяпер нуль на кашальку, чакаю вывад са льва, а яны звычайна толькі на другі дзень выводзяць…
Ты чым накідаўся, чувак?🤣🤣🤣
Няправільны прома ў калибри,гэты сработаў 02B225BB на сотку
мин ставка 10 руб,макс 25
Гэты спрацаваў👍