Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,048 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І мне 0 у анліме фрыхі далі ))
Не, ну цяпер адзін знойдзецца, хто з 30! спінаў х100 атрымае, і будзе казаць, не, хлопцы, круціце, усё нармальна… падумаеш, у вас 0…
240 руб даў, хрэновы слот
я знайшоўся, мне насыпала 1600р, але ёсць адчуванне, што не адыграю
Галоўнае – у тым жа слоце круці, кажуць, дае😁
Знайшоўся:))))
Як цяпер столькі адыгрываць! Ідэальна ад 500 да 1500!
А гэта 100% зліў!
Unlim максімальны РТП ))) хто яшчэ верыць у гэтую дурню і хто яшчэ скажа, што казіно не можа рэгуляваць аддачу?
Ну а шчодрасць завядзення тлустай свінні Гелемара, як бачым, не мае межаў )))
Мне 1200 наліла. Хоць па Микре прайшоўся. Адцягнула крыху)) Не адбіў, канешне… Але аўтару респект!
Пасыпала 300 рябчыкаў, пайшоў у іншы слот, даў х500 па стаўцы 10р. Адбіў за 20 хвілін, максімальны вывад з гэтага бонуса 5 тысяч!))) Усім удачы і дабра!
Дык не, канешне, што ў босе што ў анліма, ну па гульні дакладна, не адчуваецца, што максімальны РТП!
А аддачу, вядома, усе яны круцяць як хочуць! Відаць жа ўсюды, дзень так, дзень так, прычым гэта ўдачай назваць нельга, бо якось дзіўна – то ўсе добра гуляюць, то ўсе маўчаць, то ўсе сярэднячкова!
Ломку трохі зняла:))))
Якая там макс. стаўка і максімальны вывад не ведаеш? Мне 15 амаль упала, да вясны мыць хопіць
5 тысяч вывад!)
:))))) не ведаю. На тыднёвыя спіны іх крыптабос 4000 руб,здаецца, як максімалку ставіць. А гэта тая ж кантора з іншай назвай!
Ну і невядома адкуль гэты код, спытай у аўтара,дзе ён яго ўзяў, ён павінен ведаць….
Вось аўтар, спытай. Я-то ўжо ўсё памножыў на нуль!
Калі гэта яны ж,то сумна,ну на фіг тады іх,360 к адмываць за 4 у лучшым выпадку,не комільфо
Гэта дакладна яны, але пачакай, я не ўпэўнены пра 4000 руб! Таму трэба даведацца!
хз мне 4400 дало, за 30 спінаў два раза бонуска) Гэта казіно і 0 можа даць і макс він, трэба прывыкнуць, асабліва ў такім слоце, такія слоты са спінаў рэдка што даюць
і з анліма я выводзіў з 20к 130к, праўда з другога дэпазіту, першы ў 10к зьеў у 0) яшчэ раз кажу гэта казіно, па-мойму нават лепш роялаў дае, але на густ і колер
ну ты паграй на ім пару месяцаў, потым напішы як аддача для разумення)) я таксама на криптобос з першага депа 150к лутанул, думал казік топ, грае ўсё і ўся. Пасля гэтага 0 вывадаў было.
Я з вамі, максімальны ртп у справе 🤣
620 рублікаў дало і адразу на Эндорфіне 0 на баліку праз 5 хвілін. Такога яшчэ ніколі не было ў мяне. Слоты маўчаць вось і прасадка хуткая. Ахрэнець карацей.
Гэта здараецца ў криптобосе і анліме часцей за ўсё. У іх вось як бы інакш гуляюць слоты. Нібыта валацільнасць павялічаная. Пажруць, затое насыпяць, дык адно і тое выходзіць!
Так што там па роялах? У каго ДНР. атрымалі падарункі або ўжо канчаткова пасля депа 50к тока даюць?
9 снежня была днюха, усе роялі далі падарунак, удалося нават зняць з 2 х казіно
У мяне пусто🤷♂️🤔