Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ахахахаха Прабачце, ніколі больш лаяцца не буду!. Увогуле я ў ахеры, добра што я заблакіраваўся амаль ва ўсіх
Хай Бебу пасосуць,зусім ужо іпануліся,жадныя ўблюдкі,быццам канкурэнцыя цяпер вялікая,да фіга расплодзілася шараг,мусілі б наадварот прывабліваць людзей бонусамі,а яны закручваюць гайкі.Падаецца канкрэтна ў скам ператвараюцца,мала таго што не грае ніфіга,мёртваць,так яшчэ і гэта цяпер.Увогуле ру-рынак становіцца смярдзючай абдыраловкай
Я толькі ў Рокс і Сол не баніўся ў Роялах,таму што чыста з-за дня нараджэння,у мяне там статус вялікі. Цяпер і ў іх забанюся
ахахах 50 тыс. рублёў, а ў мяне др праз 2 дні. да веру, вусатыя гандоны. ўсюды ў блок – выпі румачку какао)
ну, няхай яны ідуць у закат са сваімі правіламі, яны ўжо пачалі заход сонца ўручную 😁
я толькі, што Прабачце, ніколі больш мацярыцца не буду!.. ну вып’ю рюмочку какао😁
выснова адна, хутка ў казіно будуць гуляць толькі алігархі
канч. ыя на 100% і ўжо даўно. то што мы тут іх х.ямі абкладзем, не дапаможа. ім увогуле па цукерцы на гульцоў. Калі б па форумах замутылі чэллендж стоп гульня ў роялах, то можа тады гэтыя уйобкі адчулі б нашу любоў х.з.
Шляпа гэта а не фрыбэт,там сваімі адыгрываць каб з бонуснага перавесці
Думаю да наступнага др, я ўжо ва ўсіх іх памыйках пазаблакуюся😂
і так пасля гэтага паста челендж пачаты, СТОП ГУЛЬНЯ Ў РОЯЛЯХ!
Вось і я думаю, Леон няма ў шчодрыя акцыі, ну ніяк. Колькі туды ні ўліваў грошай, у іх заўсёды акцыі зроблены пад адыгрыш на рэальныя грошы.
Гэтае правіла яшчэ не ўступіла ў сілу. Будзем спадзявацца, што яго адменяць))
Умовы чытай, там адыгрыш за свае
Жорстка, у мяне праз тыдзень, ну значыць выдаляем усе іх казікі, хай яны самі ў іх гуляюць… Памятаю пару гадоў назад, такая розная дробязь дарыла на др. нават новарэгу, мяне так вулканы і ўся гэта секта, потым пинап 500р праўда, але я тады толькі зарэгістраваўся, зняў тады нарм, такое было свята як успомню, куды не заходзіў усё паўсюль гуляла, але тады я толькі пачынаў… 😁
так зараз толькі і застаецца, што ўспамінаць, якія былі бонусы і як слоты гулялі
Да яшчэ і стаўка па 75 рублёў!
Так шкада,усяго 150 руб дало!
Ахрэнець ну і аддача, ну бывае з дробязі насыпае і менш адбіваць.
гэты ramenbet відаць 50 спінаў якія кожны дзень налічваюцца на працягу 5 дзён тым, хто выводзіў грошы не даюць больш, праз суткі ніякіх спінаў няма
я двойчы выводзіў і мне астатнія тры дні давалі па 50 фрыспінаў
няма грошай-няма праблем
прайшло 26 гадзін, пакуль не з’явіліся
падтрымліваю)
Тожа 0 у анліме дало)
100 з 100 ….