Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
За хвілін 15 вывелі 5к, без верыфікацыі, нават нумар не быў пацверджаны
там нічога не іграе, ні хера, у 10 правайдэраў заходзіў, па 5-10 слотаў граў, толькі ў Pragmatic дало х150 і х200 і ўсё, астатняе мёртвае
Гэта ад Джоя і іксаў
Раменбет нармальнае казіно ад иксов і джоя. дэпал пад 200% косарык, нагуляўся ад душы, але зліў, актываваў фрыспіны, у выніку яны далі 400р, адкруціў вейджар і паднімаліся да 18к, вывялі 10ку на пиастрикс мінут за 15-20. Фрыбет вісіць, але актывацыя не працуе, у чаце сказалі, што ведаюць пра праблему і вырашаюць яе. Увогуле не разумею негатыву ў бок гэтага казіно… Відаць, трэба, каб з першага спіну вам наваліла 100к+ і прычым адразу на карту… тады гэта нармальнае казіно.
нормальнае казіно хоць бы грае, а не як гэтае гаўно, бонуса хрэн споймаеш, у ленте адны і тыя ж петухі.
за пераход у наступны статус REGULAR
Мне далі 10фс па 5р у Money Train 3, за зліты дэп як я зразумеў)
таксама змена статусу, першы дэп пераводзіць цябе на ўзровень новайс
Там кладзеш, напрыклад, пад першы бонус 200% або другі 300% і табе дадаткова прылятае ваўчар 500р у рулетку, фрыбэт 500 і яшчэ які – ужо забыў
Вывёў, верыф і вывад хвілін 10 занялі разам
адыграў у спорце лесвіцай таксама, яны вэрыф самі запыталі ці як?
Не, я сам адразу адзін пашпарт загрузіў, хутка праверылі і вывялі. У бонусе проста яшчэ гуляю, там запыталі адразу, а тут чакаць не стаў.
Даюць фрыхі, але пад деп🤷♂️
Мля, трэба бы як-небудзь зрабіць, каб калі пастыш бездэп без пруфаў – не публікаваліся😆😆
А то глядзі ў гугле, увядзі фразу “бездепозитный бонус” – можна на пару дзясяткаў старонак напостзіць🤣🤣
Прагнуў жа не звязвацца з гэтай сеткай, цяпер ужо дакладна крайні дэп, падтрымкі няма, толькі на пошту пісаць, актывуеш бонус, а ў выніку шляпа баярская, ні разу ў іх стаўка без рызыкі не сыграла, як заклятае ўстанова, прыславалі зноў косар, ну думаю добра, прастаўлю, па выніку я нават яе не паставіў, хз. яна проста не актывавалася, выскоквала 500р. але я-то атрымаў косар у стаўку без рызыкі, карацей нагінальніцтва адно, атрымліваецца я свой косар паставіў яшчэ і на ордынар, больш я з гэтай канторкай мець справы не буду…
Так табе косар далі як страхоўку, а не фрыбет быццам жа па-руску напісана… ставіш свой косар, а калі прайграеш, то вернуць косар на бонусны баланс з ікс 2 адыгрышам… цалкам нармальная прапанова для сіавочнікаў…
пруфы не патрэбны, тут і на слова вераць. справа не ў гэтым. Там сапраўды былі спачатку гэтыя 100 фс. Проста цікава, ці было ўказана колькасць актывацый?! Калі не, то нармальна яны так зарадзілі. Якое-то колькасць выдалі і перарабілі за дэп. Тыя, хто паспеў атрымаць, скінулі коды на форумы. Гульцы кинуліся за соткай, зарэгіліся, а там ужо толькі за дэп, але затое аж цэлыя 10 фс як кампенсацыя за рэгістрацыю. Місія выканана і бонус нібы выдалі, і дэпы пайшлі, куле там 5хатку за 100 фс, , прац., фрыбет і ўмовы адэкватныя. Да таго ж і выводзяць нібы без гемару. У джой, иксе, бобры прадуманыя сядзяць, не дарма свой хлеб з ікоркай ядуць.
Так, браў я наперад, заўсёды перад стаўкай яе ўключаеш і ставіш, а ў гэты раз яна не актывавалася – па-руску ж пішу, 500 паказвала замест 1000. Пагляджу, калі косар злію, залічаць на бонус косар ці не…
да лаааадна.Уся гэтая грзабаўная сетка Джой і Ікс мне не выводзіла пакуль некалькі разоў не кідаў менавіта пашпарт,каб было відаць вуглы,усе лічбы каб добра было відаць,плюс квітанцыяткомуналки…
Усюды ў іх вэрыф быў пас+фота прапіскі, камуналку не прасілі. Асабіста мяне ў іх сетцы нервуе комса на вывад, на тым тыдні выводзіў 18 рублёў і 900 комса🤦 з плюсаў лютыя выводы 2-3 мін на піастру
Стаўка прафуканая, страхоўкі няма, дзе страхоўка па-руску цяпер пытаюся?
Так ты не актываваў яе значыць
Там пры стаўцы трэба было выбіраць бонус,теперь нічога не налічац,таксама я праіпаўся разок
Купі сабе азбуку, калі па-руску не разумееш або дрэнна чытаеш, я ўчора табе пра гэта і пісаў, што не мог яе актываваць перад тым як рабіць стаўку, там выскачвала 500, а не 1000 як указана ў бонусе…
Промік дачакаюся для депераў і выдалю гэтыя сеткі, у мяне ў іх адны замазкі, з джой я ўвогуле ніколі нічога не выводзіў, туды толькі дэпы, яшчэ з такой бонуснай сістэмай з мяне хопіць, я ў іх браў штук 5-6, яны прысыла́лі заўсёды 2-1к без рызыкі, ні разу я ў іх не выйграў і не адыграў, як нейкае заклінанне, як у іх стаўлю на любыя зыходы і каманды, так зліваю, у іншых канторах паровозы даязджаюць, а ў іх ордынар ні разу не заіграў, проста секта якаясь…😁