Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,550 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
такая ж фігня ))
Прабаваў учора зноў, вавада, драгон, пинап, монро, зума, нічога нідзе не зайграла, але зноў жа ў монро даўжэй за ўсіх круціў, можа таму, што казіно новае, хз. вырашыў учора адмазіцца на спорце, сабраў паравозік і ён у класіцы жанру трохі не даехаў, 36 кеф проста разваліўся з-за НХЛ, у гэтым годзе яны жахліва граюць… Эх, а адмазка была так блізка, але відаць не сёння…😁
Боль,у мяне ўжо цэлая папка з экспрэсамі дзе 1 падзея не прайшла
Я ўчора не стаў мудрыць. Проста паставіў на выдаленне ў матчы Брага – Уніён. Хутчэй, на ўдачу. Бо судзіў той Тюрпэн. Але зайшло яшчэ да перапынку.
lucky7even3 кропка com налічыў 20 фс
Лакисевен, з 20 спінаў ні разу больш за 50р не даваў 😅😖
Мне пару разоў даваў €20 і €27, але не адыграў)
Наадварот дрэнна, калі шмат дае, больш шанцаў не адмыць) 5-7 еўра тое, што трэба, крыху праверыць паспееш розныя слоты і трохі адмыць)
У гэтым ёсць доля праўды! Я звычайна люблю ад 1000 да 1500, калі бонусныя, яшчэ навошта нафіг трэба! Аптымальна, лёгка адмываецца. Галоўнае, каб не было максімальнага кэшаўту.
Я ў роялях гуляю звычайна, іх і маю на ўвазе.
Хто ведае колькі ў гэтым казіно макс вывад з бэдепаў
Макс кэшаут увогуле асобная тэма, сёння вось адмыў у лакісевен, было 180 еўра, спісалі да 50) Яшчэ ў аматыке заіграўся па 1 еўра і не заўважыў, як ужо адмыў і да 45 еўра выпадкова зліў)
А вывад без дэпазіту там???
калі дэпалі нядаўна то няма абмежавання а так нібы 1000 або 1500
Наколькі я асведамлёны, камусьці выводзяць з бездэпа, а камусьці кажуць патрэбен дэп
Або папросяць – запатрабуюць унесці дэп роўны суме бонуса і вэйджарыць х15 , лепш у тэлеграме падтрымкі ўдакладніць.
У першы раз адмыў, вывелі, толькі верыфікацыю запыталі. Потым дэпал пад бонус на першы дэп, зараз вось прасяць верыфікаваць той плацёж.
не ведаю колькі выводзіў нічога не прасілі , калі дэпаеш вельмі рэдка або не дэпаеш зусім то могуць і спытаць , я гулец там пастаянны , нічога не прасілі
Гэты промакод выйгрыш трапляў на рэальны баланс, там усё індывідуальна, шмат што залежыць ад дэпазітаў і ўвогуле ад актыўнасці гульні, у тг ім напішы бот-падтрымку, альбо набяры на галоўнай у лобі нумар тэлефона, усё падкажуць, што і колькі.
Ок дзякуй я ў прынцыпе дэпіў туды актыўна але месяц назад паглядзім што скажуць
Ну вось пра гэта і гавару, раз чалавек цікавіцца зрабіў выснову ён не пастаянны гулец у іх, а сам я таксама гуляю ў іх перыядычна і, калі што, адыгрываю таксама без праблем выводжу без якіх-небудзь умоў.
Тады па сутнасці без праблем павінны вывесці тое, што на балансе, выйграў, нагуляў.
Раней не выводзіў адтуль?
Прасьцей, паўтару: набярыце ім па нумары, які паказаны на галоўнай, з таго ж нумара тэлефона, з якога зарэгістраваны акк – там усё падрабязна растлумачаць, удачы!
10к на рахунку што рабіць няясна)) як я прыняў вэйджэр я, здаецца, адкруціў
KLLPP20 з гэтага прома? Калі так, то там не было вейджара на яго, усё, што дало на рэальны баланс, залічвалася.
Ужо 20к прагмат гуляе
Там вісела нібы 3 фрыспіны, хз якія гэта быдла, здаецца 59 спінаў па 10р у прагмат
Цяпер увесь іх бюджэт выйграеш, пакінь людзям трохі))