Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,873 Адказу
|
625,689 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты паглядзі для пачатку, які там “шыкоўны” выбар правайдараў, высновы зробіш сам)
А ты ўмовы гэтых бонусаў без вэйджэра чытаў?) Пры вывадзе ў цябе аднімуць гэтую суму бонуса
Я таксама так думаў і лічыў пра Mosbet, пакуль карэфан не вывёў 18к без якіх-небудзь праблем за 15 хвілін🤯😃
Ахахахах я ў іх 1 раз дэп зрабіў 100р падняў да 400 на стаўках яны мне 2 гадзіны выводзілі якія наф 15 хвілін? ахаххахахаха
Хачу пару слоў пра казіно люкс напісаць, рэгіўся па акцыі ад стрымера, рабіў пару дэпазітаў, вывадаў не было, акаунт правяралі сказалі быў дубль, яго выдалілі і цяпер я магу спакойна гуляць, увогуле быў падпісаны ў тэлеграме на іхняга бота і канал, там мой id у выглядзе нумара тф. кароче выдалі мне 10 фрыспінаў у тг. перайшоў на сайт – фрыспінаў няма, напісаў у падтрымку, сказалі дайце 5 хвілін, у выніку праз гадзіну я ўжо сам напісаў, адказ мяне проста ўбіў, яны сказалі што нумар тф. не зарэгістраваны, я афігела ад такога бреду, паказваю ім скрыншот з тг. яны мне зноў гэты нумар «у нас не зарэгістраваны», я заходжу ў профіль і бачу што ў мяне зусім іншы нумар тф.
+7912… нумар, да якога я не маю ніякага дачынення, галоўнае быў прапісаны мой тф., які ў тг прывязаны быў да бота, гэтыя (нехорошые люди) проста змянілі мне нумар тф. на нейкі левы, я ўявіў калі ў такой ламе нешта выйграць… Проста паслаў гэтую шарагу і адпісаўся ад іх паўсюль, так што асцярожней з гэтай шарагой хто там гуляе….
Стандарт-роял, як і ў астатніх дзевяці…
Вельмі дрэнная аддача, гуляю заўсёды ў 2 слота, ведаю, як павінна быць, дзіўна і міла гуляе адзін з іх і само казіно вісне нібы…
У мяне sol любімае казіно,завісаць стала,прасвісці аж! Адзіны плюс криптобосса-слоты не завісаюць,а аддачы няма. Вось і выбірай : або сліў 95% або завісныя слоты,выматаныя нервы,але жа невялікі шанец на ўдачу!
Betunlim
L4NV28
Фрыбэт на адзінар з Лігі,
Падкажыце плз, на каго ставіць, выбіраю, быццам Лігу чэмпіёнаў, стаўлю, памылка ПРАМОКОД НЕ ПАДХОДЗІЦЬ ДЛЯ ГЭТАЙ СТАЎКІ
Тожа sol падабаўся з усіх роялаў аддача мне здалася лепшай, па крайняй меры там у +, але даўно ўжо не гуляю. Джет яшчэ норм быў пакуль isiftbet не пайшоў толькі ў яго там катаў. Цяпер толькі 1х слот, бет, вавада. Астатнія ў мяне ўсе ядуць, гэтыя хоць перыядычна заносы даюць.
Позна, скончыліся актывацыі.
Я зразумеў
Адмірал, які?
Ды, стопудова афармленне іхняе, яшчэ думаю, як яно раней называлася…
Isoftbet ,Greta наверняка :))))
Да,джет тоже на плох. А вот фреш я заметил даёт реже чем в сол,но все топовые постановки в играх,разных,наверно десяток насчитаю,как не удивительно,но всегда были именно во фреше!
Учора адзін мала вядомы стрымер акцыю праводзіў: хто ад яго зарэгіцца ў монро і зробіць мін. дэп 500р. – той яму 1000 на рэквізіты. Так вось здзелка прайшла паспяхова, атрымаўшы касарык я пайшоў са спакойнай душой круціць пяціхат у роялах, якіх не вельмі шкадую, акрамя фрэша – і той для мяне як чамадан без ручкі: цягнуць цяжка, выкідваць шкада. Так вось монро на дзіва дала магчымасць пагуляць, нават бонусы па 10 лавіў, праўда ўсе да х70-40х – стол, вышэй за 3к так і не змог падняцца. Рашыў вывесці, паспрабаваць, касарык заставаўся; на дзіва хутка вывелі на кашалёк – верыф: пашпарт, селфі з ім і скрыншот кашалька кінў на ўсялякі выпадак, за хвіліну ак пацвердзілі. Так вось да чаго я ўсё гэта – да таго, што пасля монро я граў у ваваду, драгон мани, фіз слотс, казіно лев, ні ў адным нават не пагуляў, а вось мнро ад роялаў хаця б балик трымала і нешта плювала. Магчыма было і 3к вывесці, але мне хацелася праверыць, на які х ад дэпазіту падніме. Атрымаўся х6 максімум, але ўсё роўна ўчора гэты каз аказаўся самым шчодрым і цяпер я буду час ад часу ў яго заскакаць на праверку…
Я дзе не гуляю,акрамя роялаў гуляць увогуле нідзе немагчыма. У роялах у мяне хоць праз раз нешта выплювае….
Учора не выйграў,але пару гадзін пасеў. 2000 руб дэпнуў.
Можа хто сутыкаўся з гэтай плацёжкай money-go, падкажыце, у якіх казіно прымаюць яе
ў 1xBet дакладна бачыў, можа і ў BetWinner ёсць
Паглядзі ў 1xslots
Руку з локцем трэба было калі сэлфі з паспортам ім скидаў?) Ці проста звычайнае сэлфі з паспортам?
у мяне на сэлфі толькі пальцы відаць, фотцы год, а вось вэрыф праходзіў у гамме, там так, там і рукі і ногі з галавой у адным кадры на фоне іхняга казіка. я памятаю, як мяне падрывала….
Ля па 20 капеек стаўка аахха а напісана па 16)))
)хз нядаўна Ікс 1000, штукі тры там лаўіў)
Можа памяняюць
Так, у чат адпісаў, сказалі адкажуць на пошту