Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне таксама не было, а сёння налічылі і я ў шоку
мне таксама шчодрых 33р наваліла, я ўжо і не здзіўлены…😁
У гэтым мерс казіку турнір толькі праз 14 дзён заканчваецца?
адно капейкі дае, другое ўвогуле цішыня па фс
Я ўжо, можна сказаць, адмыў
Крута,выводзіў у іх?
Віншую )))) Цяпер цікава, ці ўсё так жа без праблем вывесяць ці не )?
Мне без праблем выводзілі. Прычым у адзін дзень два бонусы адмыў.
выводзіў ліміт 4000??? ці набіваў больш (кажуць што так можна )
Я 4 к выводзіў. Далей не стаў гуляць.
усё прыгадаў таксама… гэта было, здаецца, у Франку гадоў 8 таму. далі 5 спінаў у слот казіно зеппелін – дало 80ц, здаецца, вырашыў у ім жа ўліць і першым спінам бонуcка, дало х2к, адбіў за пару хвілін і вывёў задаволены😁 так што маленькі выйгрыш з фрыспінаў – гэта яшчэ не прысуд
Рэальна ад душы віншую! Колькі б ні спрабаваў, ні разу ў іх не адмываў з гэтых спінаў, было пару разоў гэтыя спіны па 1к давалі, але як толькі 50% адмываў так і ўсё паўсюль пераставала гуляць, нават з прычыны прынцыпу цікава там адыграць, бо нават у котах і гамме адыгрываў бывалі выпадкі, а ў гэтым казе ну ніяк…)
DorkUnit-S5A5MJMI2TDOG X
DorkUnit-ZIPW55DYAVH56 JOY
у каго быў деп паміж прома
Коды ў ваваду, х20, хто яшчэ не карыстаўся (RISSO RODNYE SANYA VASYA LIFE FUROR CRAZ USPEH KUSH SOUTH), вось гэты код наваліў 3500, смешныя бонусы, позаўчора з 500 руб. у вавадзе падняў 5к, вісеў бонус 3500 з вагерам х30 (100к мыць), я яго актываваў, слоты навальвалі, навальвалі, да 10к падняўся, вагер памыў 80к, і тут усё пачало жрацца, і шкада яго адмяніць, столькі памыў… карацей утачыў гэтыя 10к і не памыў…
Сёння дэпнуў 600 руб, адразу купіў у тандэры бонуску ў слоце з манеткамі – дало х300, ну ок, іншы слот тандэра загружаю і на 7-м спіне дае х750 у бонуске, вось, дамыў вагер 100тыс руб, нарэшце, 3500 ўпалі на баланс, але ўсё роўна вывёў толькі 5000.
а мне чамусьці перасталі налічваць (
першы раз наваліла х60 у Everume,а мыць толькі ў гэтым забавным слоце
мяне адмянілі ўсе бонусы паўгода таму,пасля таго як увёў коды ад гелемара,лудана,скоты,у мяне выплат не было
Было тут казіно cryptobetsport
NBA5BET актываваць у дашбордзе і націснуць падпісацца
Каб атрымаць бясплатную стаўку ў памеры 5 еўра на матч «Маямі Хіт» – «Бруклін Нэтс» (сёння ўначы матч)
Максвін 40,00 еўра.
вагер х3
кэф ад 1.5 на бонусныя
У мяне штосьці не актывуецца промо🤷♂️🤔
Ну і што па выніку Colibri?? налічылі камусьці? ці проста зліліся тупа😆 так ужо 72 ч. прайшло, як я ім напісаў🤔
Я адыграла)). Цэлых 28 р на рахунку засталося. Што хочаш – тое з імі і рабі. Гуляць няма на што, вывесці нельга)). Магчыма, камусьці пашанцавала больш? Хоць малаверагодна. Занадта відавочна ў другой палове адыгрыша аддача паменшылася. А ўсе прызавыя гульні, а іх выпала штук 4 за ўвесь час, прынеслі: 120 р пры стаўцы 20 і 80 р пры стаўцы 10. Вось як хочаце.
Родная! За 3 гады так і не навучылася адказваць у патрэбным месцы?) Заклююць за гэта
Izuminka сэнс у тым, што яна рэдка заходзіць на форум😁
Зараз са мной таксама непрыемная гісторыя здарылася. У крыптабосе амаль вагер адмыў, заставалася 1000 з хвосцікам. Пайшоў да кніжкі Book of Dead – 5 ліній па мінімалцы, а зьлева пра кнопку забыў, ну і пару разоў па 500 рублёў – і ўсё. Крыўдна😔
p.s На Legacy звычайна гуляю🙂
crocoslots казіно хто граў?норм ці не?
Lucky вывелі з бездэпа, 2 гадзіны і грошы на карце.