Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,691 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
гэта набліжана да рэчаіснасці, бо мы гуляем з правайдэрамі, а не з самімі казінамі
Казінкі розныя бываюць. У адных гульні ідуць ад правайдэра, а ў іншых – не (скрыпт) Там яны ўжо цябе круцяць, як хочуць, вяртанне настрояць
Таму я зараз гляджу адкуль слот запускаецца, перш чым гнаць яго
Правяраць не правяраю , стараюся проста не гуляць у ўсякім УГ )
Усё проста.
так гэта піпец, у ваваде за 700 спінаў у тым оф маднэсе нават бонуску самую нішчую не паставіла
слот часам пачынаў жорстка завісаць, спіны нейкі скрыпт бывала роўна 50 пустых…
ці дакладна ў вавадзе арыг слоты?))
Усе проста прывыклі так думаць, што ён павінен выдаваць бонуску ледзь не імгненна, а насамрэч у апошні час такога і не заўважалі нават у тых жа стрымераў )
ПНГ там не алё. Там правер у браўзэры. сервак і.
так што ,гэта казіно Трэпутіна і Гелемара атрымліваецца
група Дэдди гама кэт спарк
Прыйшоў ліст ад риобет на пошту, каму яшчэ прыходзіў? Там нейкі промік зашыфраваны, але не магу зразумець, які
Не не))мерс гэта роялаўскі)
Спадарства лудоманы)
Ну што там Калібрі наалічыў камусьці фры-спіны за апытанне?Ці цішыня ў ўсіх?Ліст не прыйшоў ад іх.
Мне не далі. Сказалі, што я ў мінулы раз атрымаў. Цікава, гэта ў іх
Не працуе
Мяне пафіг, чыё яно)
Хлопцы куды апошнія 600 руб спусціць каб з моцным бонусам на дэпазіт) і маленькім вэйджарам
Таксама такім пытаннем задаюся часам) у нармальных казіно за дэп ад 1к. Ад 500р розныя скрыпты тыпу калибри і г.д. Але ў такія не рызыкну, нафіг патрэбны потым гемар з вывадам калі раптам занясе.
Я дэпазіціў у Буй казіно без прамо 400 рублёў, але яны мне ўсё роўна 100% залічылі з вагером х15. Папытайся ў іх у чаце, што ёсць для твайго профілю на дадзены момант. Таксама можаш пацікавіцца ў любым іншым казіку
А, у выніку з гэтых 800 рублёў вывёў 1600 за вечар.
Учора на нхл ставіў, +500р плюсануў вяртанні падвялі, за 2 секунды слоты зажралі, ні бонусок, ні сыгроўок, цілт поўны, дарэчы калибри так і не налічылі? Зайшоў у іх, там ужо вісяць куча новых бонусаў, а спіны за апытанне так і не налічылі, што-небудзь мне падказвае, калі і налічаць, то па 1 рублю, дарэчы я знайшоў у гісторыі дэпазіт у гэты казік 500р, калісьці дэпаў, успомніў што фрыспіны яны давалі, дык я пасля гэтага і выдаліў адразу ўкладку з гэтым казіком…)
згодны, задэпіў у unlim, дрэнная аддача
Ну Коль, не хвалюйся за фрыспіны – яны заўсёды будуць і сёння, спадзяюся, налічаць у Lucky7even і Криптобосс🙂
Шчасліўчык
Галоўнае адбіць, а то проста так круціць спіны нецікава)