Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,818 Адказаў
|
622,090 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ёсць тэма што такія ж фрыспіны давалі 10-га чысла)
Яшчэ адзін развод ад скам-праекта, навошта вы іх тады рассылаеце калі я не магу іх выкарыстоўваць, рассылайце тым хто не актываваў ніколі, яшчэ раз даказвае якая гэта брыдкая сметніца, саппорт 3 гадзіны адказваў і адказаў нісенітніцю (напамінанне) Якое можа быць напамінанне калі там падарунак без вэйджэра, адным словам сметніца!
На самім сайце вісіць аб’ява, што больш за 1000 чалавек прынялі ўдзел у апытанні і тэрмін нарахавання павялічаны да 72 гадзін )
хз, кожную тыдзень дасылалі па 20 фс. з 4-га разу вывёў і перасталі дасылаць
Пару разоў дасылалі, ні разу нічога адтуль не выводзіў, дэпы былі, а зараз нахабна аббіраюць, ніколі не падабалася гэтая кантора…
тая ж сметніца, як і джоинус, самі пасылалі, ніхто ніколі не прасіў, таксама нічога ніколі не выводзіў з прома, а як адкруціў вэйджэр і на баліку было 2000т. – так адразу і заблакавалі вывад, такія казікі трэба абыходзіць бокам
,калі ты ўпэўнены,што казік не правы на ўсе 100%,то пішы скаргу,і не будуць так рабіць і ўсе будуць ведаць
калі гэта ты мне напісаў,так я пісаў скаргу,яны мне пункт падсунулі ён у іх шматгранны, і ты павінен адыгрываць паветра, і тое,што дэпы былі прайграныя гэта не паказчык,яны бачаць толькі свае бонусы,што давалі і яны былі зліты,нават не адыграны,а як толькі адыграў адзін раз,так яны адразу гэты пункт і падсунулі,у агульным смецце не варта ўвагі, удавіцеся за 2000т. а мне выставілі ўмовы,дэпнуць тры тысячы або крыху больш не памятаю,і адкруціць х15 свае ж,каб вывесці 2000,смецце
Аналягічна, толькі негатыўныя ўспаміны пра гэтую шарагу, самае цікавае што рахунак быў верифікаваны, але паколькі не было дэпаў яны мяне абавязалі х3 ад выйгрышу зрабіць дэп і адыграць яго х5. за косар паршавы проста удавіліся, у любым адэкватным установе дастаткова мінімальнага дэпа для прывязкі плацежкі, а гэтыя жабры адразу х3 трэба дэпіць, так яшчэ і вагер х5 прышрубавалі, такая ж сметніца і фаер спин, спачатку самі дасылаюць (хоць там і дэпы былі), а потым кажуць гэта было напамінанне, такую бязглуздзіцу чытаць вушы нэўнуць, яны напэўна не ведаюць значэнне слоў або проста як хочуць так і трактуюць, дата і час атрымання гэтага падарунка выразна былі паказаны, ніякага напамінання, звычайны падарунак без вагера 10 фрых якія зарахоўваліся аўтаматычна пасля націску, (рэзка ператварыліся ў напамінанне) цырк уродаў нейкі, а з гульцоў робяць клоунаў…
Коля,якое тваё любімае казіно? Ну ці 3 самых-самых?
Ну ці хаця б,як ты напісаў,адэкватныя. Я разумею, што ў ўсіх ёсць і мінусы і плюсы. Ну хаця б больш-менш!
Па аддачы калі, зноў жа ў усіх па-рознаму, для мяне пинап – вавада – драгон мани – у гэтых трох у мяне заўсёды хоць нешта паігрывае і не з’ядае ўсё і адразу…
Зразумеў цябе,дзякуй! У Драгон Мани не гуляў,трэба паспрабаваць.
Прывітанне, грамадзяне лудоманы, калі будуць прома на джой і икс сёння кіньце пліз) можа з прома што адмажу там😆
окей) але я так адзін раз адмажаў, 43к вывеў з такога бонуса на джое і мне адрубілі бонусы зусім)))
Так, я пад іх акцыю 200 і 250% нядаўнюю, павёўся на вэйджар х20, да замазаў 18к, ікс 10 нават не адкруціў (
Што каму ад калібры прыходзілі спіны
40 гадзін цішыня..што то ,пах скаму што лі нейкі ад гэтай птушкі ці здаецца))
да 72 гадзін ))) учора на сайце быў банэр з такой інфай )
Дзе ўзяў код?
дэпы былі ў лофце, не прымяніўся
Не працуе
Дзякуй, код у лофт спрацаваў , толькі нічога не даў
Вось,але не робіць) перадалі ў тэхадзел
У чаце так адказалі: На жаль, не, яно было адпраўлена вам па памылцы, прабачце.
Я сыграў, зайшоў у слот, там аж 3 пака фры было, праўда спрацаваў апошні бонус