Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,841 Адказ
|
622,981 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прівет, рэбята, паставіў на вывад 1900 з купона на 1000 у монро (і то з іх мой дэпазіт 500р адыграны 3 разы, каб на піастру вывесці), тэрмін праверкі да выплаты не абмежаваны… гэта ўвогуле нармальна? Да гэтага выводзіў на карту , браў бонус на дэп…
Вывялі
Zіг заг спорт прыслаў на пошту 500р фрыбэт. Зарэганы сто гадоў таму, нічога больш не ведаю.
Аналягічна, толькі не разабраўся, як яго паставіць))
У правілах напісана, што для атрымання фрыспінаў з апытання патрэбны рублёвы рахунак.
Я таксама ніхуя не зразумеў, хз можа з камп’ютара ўвечары атрымаецца. Ці ўвогуле сваімі можна. Адпішыся, калі разабраешся раней)
Залічваецца на працягу 24х як адправіў ім ліст з id
Забейце. Там з рэальнага адыгрышу
майстры маркетынгу хлі, яшчэ б напісалі “кіньце мне на карту 500р і дазволім адмываць за рэальныя”
У гэтым криптобетспорт які даваў фрыбэт 5$ ужо не паставіць?Напісана да 19-га.А матчы толькі 25-га пачнуцца)паходу прапусціў
Усім прывітанне, на джой і икс калі ў іх з’яўляюцца промо? Раз на тыдзень?
серада і чацвер з 16 да 18 мск
Два разы на тыдзень – серада, чацвер.
Таксама актываваў,дзе стаўкі выбіраю ўсюды піша страхоўка
у Калібры ў умовах удзелу напісана 48 у чаце сказалі 24 з моманту адпраўкі, 24 прайшло няма фрыспінаў
а помыйны фаер спін не пускае ў слот з фрыспінамі, выкідвае ў лобі, падтрымка мёртвая, у тг. бот таксама маўчыць, проста поўны ігнар, у каго-небудзь заходзіць у слот на фаер спіне, дзе фрыхі налічылі?
не ўдаецца атрымаць доступ да сайта )
У лобі не выкідвае,але і гульня не загружаецца.
А як гэтая гульня называецца,каб паспрабаваць зайсці?
Я ўжо думаў, што ў адзінага ў мяне такія траблы, раней пару разоў нарахоўвалі, юзаў без праблем, хоць і не выводзіў адтуль ні разу, а падтрымка там мёртвая што ў тг што на сайце…
чылі 2 ад бунго, але проста няма, я заходзіў, іх там няма
Гэта значыць актывуецца праз паведамленне(праз пераход), прабаваў краіну памяняць, тады спінаў няма!
у мяне спачатку таксама пісала няма злучэння, потым проста нічога не адбываецца, калі націскаю, пахожа, менавіта пасля пераходу актывуецца, а можа нас РФ выкінулі. рашылі пазбавіць нас гэтага бонуса, хз. чаму так.)
Сказалі, што на пошту прыйдзе паведамленне, але і лістоў няма. Таксама прайшло 24 гадзіны.
ппц, а я націснуў на паведамленне “забярыце 10 спінаў” але спіны не дадаліся