Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,799 Адказаў
|
620,714 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Правярайце пошту, ад lucky7 прыйшло пісьмо, што на рахунак дададзены бонус.
5 еўра на баланс кінулі
хз. цішыня.
Тое ж самае было, выдалі апошнюю літару і ўручную паспрабуй набраць.
Толькі не зразумела, там за свае трэба адыгрываць?
Бонус круціцца, але вейджэр не пазначаны
да ўжо паx. зліў у тым жа слоце.)
адзін поінт
Ну пздц, ты)) Эй, увядзі гэта ўручную!))
Я і так уручную спрабаваў і так
Тое ж самае і ў мяне не працуе ,хоць ліст з промікам прыйшоў на пошту )
ну хз, хлопцы, я так зрабіў, выдаліў апошнюю літару і набраў і спрацавала…
Ды і бог з ім ) не пашкодзіць ))))))))0
Гэтыя выводзілі, пры тым без верыфікацыі. Стваральнікі розныя дакладна, платформа, якую часцей sg international выкарыстоўвае. Але па хуткасці вываду крыптабэтс былі на вышыні. Пару дзён таму за гадзіну ноччу вывелі
Без якіх-небудзь выдаленняў,проста скапіяваў і ўставіў,усё працуе.
Зарэганы месяца 2-3 таму,депаў не было.
Гэта ты дакладна прыкмеціў))
Дала ўсяго толькі 10 фрыспінаў.
таксама 10 было і я так зразумеў, што толькі ў гэты слот можна гуляць.
таксама не атрымоўвалася актываваць раней. У чаце сказалі, што ў мяне ўжо былі атрыманыя 20 тг бонусаў, а пра дэп і не пахне. Кажуць, будзе і 100 фс за першы дэп і іншыя бездеп бонусы ў будучыні, трэба толькі хаця б часам дэпаваць) Можа і ў вас перабор па актывацыях хз.
ты не выводзіў адтуль, што яна ўвогуле сабой уяўляе, як у іх з вывадам і верыфікацыяй?
Неее,сябар,так толькі два разы фры-спіны круціў і ўсё! Так што выбачай,зусім нічога пра іх не скажу! Не дрэннага,не добрага.
НУ як у цябе там справы з вывадам ?
Усім прывітанне! Хто выводзіў з винлайн апошнім часам? Стаўлю на вывад напрыклад цупис і грошы праз нейкі час назад на баланс вяртаюцца, а калі на карту або СБП – дык нават не прапаноўвае, на якую карту, таксама сыходзяць на вывад, нейкі баг, аккаунт у мяне правераны і раней выводзіў усё ок!
лепш саппорту патэлефанаваць і спытаць
а ўвогуле там пацверджанне раней было, ты яго робіш?
там ёсць саппорт, тэлефоны ў іх спытаць не спрабаваў, тут адкуль яны могуць ведаць, што ў цябе з вывадам.
У риобет камусьці выпадала што-небудзь, акрамя фрыспінаў, якія трэба адыгрываць за рэальныя грошы? Ці ўвогуле ёсць сэнс круціць гэтае кола?