Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,037 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне ўвогуле ў гэтай catgammadaddy ні адзін промік ніколі не працуе.
Трэба радавацца!) Туды ўвогуле лепш не лезці
Дзякуй! У мяне спрацаваў код, хоць ліста не было)
бывала пару раз х60+ і х100, ну ў прынцыпе трохі атрымаў, з дэпазіта 300р. вывёў 4000, нагуляўся трохі, можна было вывесці яшчэ каля 4000, але нулдка ўзяла верх, зліта
табе па блату, яшчэ круцей
Мне ўсе гэтыя коды па х3 вагер даюць) відаць, залежыць ад чога-небудзь.
Каз норм? Выводзяць?
Спрацавала))
Мы тут жа за свае,так?
5х яшчэ за бонусныя адбіваць?) Вядома за свае адыгрыш.
Сёння кінуў сотку ў ваваду на праверку, да 3к паднімалася, у выніку 2 вывёў 350р пакінуў на балансе, увёў прома што з х3 жму ўвайсці ў слот перакідвае ў ноуліміт гляджу стаўка 100р. думаю ну вавада шчодрая душа, пры такой стаўцы спіны і пачаў круціць пару раз цягнула па 600р і нават 1500 са спіна, думаю зараз наваліць – не адмыю, у выніку выскочыла таблічка недастаткова сродкаў… Аказваецца трэба было спачатку пакласці 800р для актывацыі, а я круціў за свае… самае прыгожае гэта ўжо другі раз я хайролю то па 200 было цяпер па сто, страшна што ні разу не пашчасціла, бонус бы паставіла або сыгроўку, хрэна лысага…
я так памятаю мыў бонус, у якім казіно не памятаю, але там макс стаўка была прыкладна 60 цэнтаў, 10% ад выйгрышу, так слот затупіў і перазагрузіў яго, а там пасля перазагрузкі мін стаўка ў слоце 2 даляры, а на балiку было ўжо нармальна сродкаў, адмыў бы 200% гэты бонус, але маленькую не паглядзеў на стаўку, думаў тое ж самае а не, і давялося тупа ўсё зліваць, усё роўна пры вывадзе прыхапілі б і адрубілі, ну а ў цябе на свае, журба расчараванне.
Там ужо даўно так, гады 4 зарэганы там, і платнае паскарэнне, як і выплаты, калі некалькі за суткі😁
N1bet быў норм, выводзіў 100к, без праблем, праўда калі яшчэ ў іх была піастра
Не ведаў, там увогуле не гуляю. Ну гэта піпец – за паскарэнне вываду трэба плаціць)
На Спарк прыходзіў камусьці бездэп? Тыпа як ад катаў Гамы і Дэдди, cash і якая-небудзь лічба, nodepcash або як нядаўні ад Дэдди за 60 дзён?)
Так, там колькі памятаю, заўсёды была гэта платная паслуга. Я як-то замаўляў яе, выплацілі за гадзіну, можа каля паўгадзіны, а бывае і так выплачваюць прыкладна за той жа час! Не бывае, а дакладней, амаль заўсёды так, колькі памятаю !
Учора n1bet за мульт нібыта заблакавалі бонусы, а цяпер кідаюць на пошту – за дэп пад 100% і фрыспінаў дох.
Зашоў у гэтую Мороженка – заблакавалі мой акк. Мульт прыдумалі ўблюдкі.
Не ведаю, што і сказаць – пасля дэпазітаў у LuckySeven перасталі даваць тыднёвыя фрыспіны і пяцёрку )
Вельмі падобна на крыптабос),там таксама пакуль не дэпнеш -кожны чацвер,калі дэпнуў нічога не будзе,калі вывеў- тым больш)
Праз месяц 2-3 назад вернуць,тут некаторым таксама так давалі месяца 2-3 спустя.
Ты думаў, што яны пастаянна будуць даваць бонускі?!) Такога не бывае.
Ты думаў, што яны пастаянна будуць даваць бонускі?!) Такога не бывае.
криптобосс исправна даёт ,каждую неделю ,но я думаю до первого кэшаўту ))))адыгрываў некалькі разоў бонусы,но навязлівая ідэя выіграць болей за 4000 заўсёды заставала на балансе бублик)
Ну так у прынцыпе ты правільна робіш. Пакуль налічваюць, спрабуй да 4000 дагнаць, а потым яны адрубяць на 100%
Потым трэба будзе дэпнуць столькі ж, можна часткамі і просадзіць. Будзеш у мінусе ў казіку, пачнуць фрыхы дасылаць на пошту. Сістэма такая ўсюды
Здаецца бездэпа нават выводзяць 4000 гэтыя )