Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,992 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як так то,толькі што граў,10$ праліў,эндорфіну не знайшоў:)))
А фаир спин нармальна хутка выводзіць ?
Нядаўна глядзі, што ў яе злавіў!
Будзь уважней. З дэпамі не жартуй, а то гэтыя ўстановы пакідаюць без трусоў😙
Я бачыў. Пара ўжо спыніць тут раздуваць гілку, а то ведзьма зараз на метле прыляціць😁
Нарм выплаты ў іх 3-4 гадзіны звычайна
На піастру вывелі за 15 хвілін. У чат ім кінуў скрын профілю піастры з нумарам. Ну тыпа скрын кашалька або плацежнай сістэмы ім патрэбны для верифі
на ваваду
Усім прывітанне. Хто-небудзь яшчэ спрабаваў промо 60DAYS на дедди? У мяне спрацаваў.
не, гэта не павер’е, рэальна дапамагае праверана, праўда не ва ўсіх казіно, але бывае такое суцэль і папярочна, вось у эверум не дапамагае, там колькі ні гну – пафіг, тупы інтэрфэйс як у покеры😁
Як гэта казіно адчынілася, я так і ні разу не дэпал, ну не падабаецца паршывая расфарбоўка. А! Яшчэ гэтыя дурныя 15 білетаў дагэтуль вісяць. На хер.
Дэпаў не было – не спрацавала, у цябе дэпы былі?
Раз у год захожу паглядзець, можа гамму памянялі!🤬
Пару депаў было
пару месяцаў таму, выводзіў на крыпту ўсё нармальна, са ночы паставіў – да раніцы прыйшлі, так раней было і на карту, можа за апошні месяц штосьці змянілася, ну а так плацяць справна, без клопатаў
Мдаааа мяне н1бет ужо 11 гадзінаў вывод замарожваюць, тупа ў чаканні так і стаіць…
Так, быццам нармальна плацяць, у сярэднім 4 гадзіны, калі не паскараеш платна, нешта там 100р за паскарэнне, то за гадзіну
а не зусім шчыра сказаў, не пару месяцаў, крыху болей
Ахах паскарэнні зрабілі платнымі?Не ведаюць як у гульцоў зажаць грошы піпец)
Дзіўна, а калі ветку перанеслі ў раздзел «Бонусы Вавада»
🔗
толькі што ўвёў PAVEL х20, учора ўводзіў код БОНУСКА быў х3, хрэн зразумееш, каму як яны даюць
PAVEL X30 увогуле
х20 і х30 адпаведна!Сэнс гэтых бонусак?
Відаць не толькі ў дэпах справа,прыходзіў на пашту такі ж, только 30DAYS.У кошаков же быў падобны бонус,только на паўгода
Нідзе гэтыя 60DAYS не працуюць! Хоць гама ўжо мусіла быць уведзена.